• 9.

    אפשר לגלות לנו את הסוד ?מה שמו של הזן שמכיל הרבה עמילנים ?

    דלית, 01/08/13 17:05

    או שנותנים מתכון עם כל הפרטים או שלא נותנים (לא חובה ) מדוע שנעשה נסיונות נפל ?

    IP: 84.109.114.249דווח על תגובה זו

  • 8.

    מזמן חיפשתי מתכון טוב לניוקי ונראה שמצאתי!!!

    ריטה, 29/01/12 15:04

    אחלה כתבה, ברור וקל ליישום. תודה

    IP: 212.143.35.35דווח על תגובה זו

  • 7.

    אחלה כתבה נשמע טוב מאד (ל''ת)

    אבי, 25/01/12 11:07


    IP: 199.203.55.52דווח על תגובה זו

  • 6.

    מ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 25/01/12 05:31


    IP: 84.94.61.6דווח על תגובה זו

  • 5.

    הדיוק

    אביב, 25/01/12 00:30

    אין שום דבר במטבח שהוא קשה או מסובך יש רק שפים שהם חסרי יכולת , כתבה לא מקצועית אולי לבשל הוא יודע אבל לכתוב , לא

    IP: 85.64.168.235דווח על תגובה זו

    • אביב אתה דביל... (ל''ת)

      יקי, 25/01/12 02:19


      IP: 46.117.2.131 דווח על תגובה זו

    • שפים מתוסכלים כמוך זה משעמם

      אביבית, 25/01/12 05:06

      לך תכין סנדוויצ'ים

      IP: 62.0.113.90 דווח על תגובה זו

    • מתוסכל

      אורי, 25/01/12 11:50

      אתה חסר הבנה איש קטן ומתוסכל שלא מסוגל לראות דברים חיוביים.
      כתבה מעולה ומעניינת אני מחכה למתכון הבא

      IP: 80.179.93.21 דווח על תגובה זו

  • 4.

    תפו''א ''דזירה''

    אלי, 24/01/12 22:57

    עולה לק''ג כפול משאר המרכיבים יחד.
    ומה שלא תבשלו איתו ייצא טעים.

    IP: 93.172.187.70דווח על תגובה זו

  • 3.

    מעניין

    ברוכי, 24/01/12 21:26

    רק מלקרוא עושה חשק להכין מנה. אני מכיר את השף תומר, הוא תותח.

    IP: 80.230.37.161דווח על תגובה זו

  • 2.

    נראה חלומי!!! אני חייבת לנסות להכין (ל''ת)

    עידית, 24/01/12 20:37


    IP: 199.203.55.52דווח על תגובה זו

  • 1.

    זה נראה כ''כ מגרהההההה (ל''ת)

    שושי, 24/01/12 17:10


    IP: 62.90.18.189דווח על תגובה זו