• 5.

    למה עוד פעם מתכון כשר? תתחשבו קצת בקוראים

    אלי, 13/02/12 18:07

    איפה הבייקון?

    IP: 109.160.232.191דווח על תגובה זו

  • 4.

    חמודה הסבתא

    תמר, 25/01/12 15:48

    אבל קצת קשה לעקוב אחרי המתכון..

    IP: 87.68.144.185דווח על תגובה זו

  • 3.

    בשביל מה עוד כמון והל?

    ברונו גרמניה, 23/01/12 14:24

    הרי יש אותם כבר בחוויאג
    אם תפוחי אדמה, רק כאלו שהם מוצקים מהזן. לא קמחיים.
    כפית סוכר תעגל את הטעם ותתן לו סימטריות

    IP: 84.133.152.246דווח על תגובה זו

  • 2.

    בעצמות כמות הכולסטרול הרע - עצומה ! - רעל מרוכז לעורקים

    בשלן, 23/01/12 12:15

    האם המתכונים נכתבו ע''י חברות תרופות או או קוצבי - לב ?

    IP: 95.113.213.194דווח על תגובה זו

    • כן, עלית עלינו (ל''ת)

      מנהל מכירות, 13/02/12 21:40


      IP: 109.160.232.191 דווח על תגובה זו

  • 1.

    מה חסר במתכון ? קראו !

    תימנייה, 23/01/12 11:17

    חובה להרתיח מים בסיר ואז להכניס את העצמות והבשר עד שהמים רותחים שוב. להוריד מהאש ולשפוך א המים. - זה נקרא חליטה. כך מוציאים את כל הג'יפה של העצמות והבשר.

    לא לשים תפוחי אדמה, זה הורס את הטעם של המרק.
    להוסיף כמה בצלים יבשים וראש של שום.

    את העגניה או כף רסק עגבניות להוסיף לקראת סוף הבישול.

    IP: 79.182.23.208דווח על תגובה זו

    • כתבו שתי הרתחות בהתחלת המתכון לפני החומרים (ל''ת)

      יואב, 23/01/12 11:46


      IP: 87.68.163.56 דווח על תגובה זו

      • קרא היטב את המתכון וההערות.

        בשלנית, 23/01/12 12:38

        צודקת התימנייה, המתכון קצת חובבני. אשמח להערות של הקוראים.

        IP: 79.182.23.208 דווח על תגובה זו

        • אני מכין בערך ככה מבחינת ההרתחות

          תימניאדה, 25/01/12 15:45

          למה ג'יפה? לא מבין מה לאבסדר

          IP: 87.68.144.185 דווח על תגובה זו