• 11.

    יש לי שאלה באופן כללי לגבי לזניה ואודה מאוד למי שיוכל

    שלומית, 03/09/12 15:23

    לענות לי: יצא לי כמה פעמים להכין לזניה, וזה תמיד התפקשש בגלל שעלי הלזניה יוצאים יבשים וקשים ולא רכים ולחים. ניסיתי למרוח עליהם שמן, אולי זה ירכך את העלים, אבל- נאדה.
    מה עושים כדי שעלי הלזניה ייצאו רכים אחרי האפייה?
    תודה, שלומית

    IP: 84.228.56.4דווח על תגובה זו

    • פשוט צריך לשים הרבה רוטב אותו יספגו עלי הלזניה היבשים (ל''ת)

      ענת, 13/09/12 12:32


      IP: 79.181.201.147 דווח על תגובה זו

  • 10.

    שאלה לגבי המצרכים

    טל, 02/03/12 00:33

    עגבניות מרוסקות מקופסאת שימורים זה רסק עגבניות?

    IP: 109.65.203.17דווח על תגובה זו

    • עגבניות מרוסקות הן לא רסק עגבניות, אלא ממש עגבניות שלקחו אותן ורסקו

      כרמל, 29/09/12 16:37

      אותן ושמו בשימורים. אפשר למצוא את זה בכל סופר וככה גם כתוב על הקופסא ''עגבניות מרוסקות''.

      IP: 79.182.8.197 דווח על תגובה זו

  • 9.

    לזניית תרד

    יעל, 02/02/12 13:10

    בצילום התרד נראה חי לגמרי, מדוע? והאם את לא מבשלת את העגבניות קודם?

    IP: 87.69.232.246דווח על תגובה זו

    • ליעל

      מלי, 12/02/12 01:49

      התרד לא חי, פשוט לא מבשלים לפני (כמו שכתוב- רק מוסיפים למחבת), ואין צורך לבשל את העגבניות לפני

      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

  • 8.

    נשמע מצוין, אני אנסה להכין

    טרוט עיניים, 21/01/12 21:31

    שפית מעולה מהיכרות אישית. וגם יש לה שם יפה!

    IP: 84.228.180.118דווח על תגובה זו

  • 7.

    אין על השפית הזו

    קרין, 19/01/12 09:23

    פשוט תותחית... יצירתית בטירוף

    IP: 82.166.40.106דווח על תגובה זו

  • 6.

    לזניה בקלי קלות

    כדאי לנסות, 18/01/12 17:17

    קודם כל זה ממש נחמד שהמתכון גם צימחוני וגם בגרסה דלת קלוריות, אז תודה.
    מדור חביב למדי עם מתכונים מצויינים. אני לא מכירה את השפית אבל ניסיתי כבר כמה פעמים את הרעיונות שהיא פרסמה וזה אשכרה תמיד עובד! ממליצה לכולם

    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

  • 5.

    יש! יש! יש! (ל''ת)

    עוד מתכונים כאו בבקשה, 18/01/12 17:14


    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

  • 4.

    שפית מדהימה

    ימית, 18/01/12 16:25

    מתכונים מעולים, שפית מצוינת, פשוט מדור מצויין.

    IP: 89.139.162.241דווח על תגובה זו

  • 3.

    מה רע בפרוסת לחם מקמח מלא?

    י, 18/01/12 16:09

    גם ככה הצמחונים לא יודעים מה טוב.

    IP: 80.74.101.16דווח על תגובה זו

    • יחי הצימחוניים! (ל''ת)

      צמחונות לנצח!!!!, 18/01/12 17:01


      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

  • 2.

    טוב מאוד! (ל''ת)

    כרגיל, יצא נפלא!, 18/01/12 15:26


    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

  • 1.

    אוי מעולה!

    מתה על המתכונים שלה!, 18/01/12 15:22

    מתכון מצוין וקל!

    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו