• 7.

    איזה יופי של כתבה

    טום טום, 14/12/11 10:42

    טעימה ומגרה. תודה ריטה

    IP: 77.125.154.205דווח על תגובה זו

  • 6.

    בוקר טוב אליהו (ל''ת)

    גל, 13/12/11 21:27


    IP: 85.250.172.69דווח על תגובה זו

  • 5.

    אתם תאכלו את זה,,אני אמשיך עם חומוס צ'יפסלט ו,,

    אריה מחשי., 13/12/11 21:13

    אנטריקוט מדיום רייר,כבד אווז מידיום,כנפיים של עוף נוסח 'דיקסי',חריימה חריף,מה זה בכלל בקלווה דג?התחרפנתם לגמרי.
    לא טרנד ולא נעליים סתם חרטבונה תל אביבית שתעלם עוד בטרם תספיקו לקרוא את תגובתי.

    IP: 77.126.227.232דווח על תגובה זו

  • 4.

    שילוב מרתק של מתוק ומלוח, שבדרך עולה לך 40 שקל לקרואסון

    זה מההוא , 13/12/11 21:08

    אל תבינו לא נכון, אני אוהב אוכל משובח כמו כל אחד אחר, אבל אני מתעב לשלם על פלצנות ובישראל של היום משלמים עליה ביוקר.
    היום כשאשתי ואני רוצים לצאת לשבת בבית קפה בערב אנחנו צריכים להכין סכומים שבעבר היו נדרשים אך ורק לארוחות יוקרה במקומות המפוארים ביותר, ואני לא מדבר על לפני שלושים וארבעים שנה, אני לא כזה זקן.
    הייתי בהחלט מעדיף שהפלצנות תתנדף לה וביחד איתה המחירים המוגזמים האלה, ואני בטוח שרוב אזרחי ישראל יסכימו איתי.
    כמו שזה נראה עכשיו, אני אמשיך לאכול בבית וכל השפים למיניהם מוזמנים לשמור את הוופל סלמון וקרואסון הסשימי שלהם לעצמם.

    IP: 86.101.2.245דווח על תגובה זו

  • 3.

    אהבתי (ל''ת)

    מסקרן, 13/12/11 19:35


    IP: 109.67.16.114דווח על תגובה זו

  • 2.

    מממממממממממממ (ל''ת)

    עמיתוש, 13/12/11 16:57


    IP: 77.124.237.93דווח על תגובה זו

  • 1.

    יאמי!!

    רעבה במשרד, 13/12/11 15:30

    יו,
    ריטה,שתהיי בריאה, עשית אותי רעבה..
    אני צריכה ללכת להביא סמרטוט כדי לנקות את הריר שזלג פה על השולחן.

    אני הולכת לנסות מסעדה מסעדה מהכתבה הזאת!

    IP: 82.166.2.59דווח על תגובה זו