• 16.

    טעים, טעים טעים!!

    איה, 23/05/13 20:28

    חולה על המתכונים הטעימים והקלים שלך!!

    IP: 174.113.233.93דווח על תגובה זו

  • 15.

    מאיפה הבאתם את המתכון הזה?

    Ezy, 23/03/12 07:34

    25 שנים אני כבר גר בבנגקוק אוכל בכל מקום אפשרי וכל משה זז ועדיין לא נתקלתי במרק דלעת תאילאנדי,

    IP: 124.122.164.229דווח על תגובה זו

    • הבנת הנקרא

      25 שנה אז שכחת איך לקרוא, 20/05/12 05:17

      נו מה קשה לך? תקרא שוב ולאט! רשום: ביקרה במסעדה תאילנדית! הכותבת לא הביאה את רשמיה מתאילנד! הבנת? אז בפעם הבאה תקרא לפני שאתה כותב תגובה. או שסתם רצית שכולם ידעו שאתה ''כבר 25 שנה בתאילנד''. וואו...

      IP: 174.119.97.78 דווח על תגובה זו

  • 14.

    האם מי קוקוס וחלב קוקוס זה אותו הדבר? האם אפשר להשתמש במי קוקוס? זה יצ (ל''ת)

    בת-אל, 28/02/12 13:10


    IP: 212.76.103.92דווח על תגובה זו

  • 13.

    מרק מדהים, תודה!

    דפנה, 14/12/11 09:34

    ניסתי את המרק ויצא מדהים. תודה רבה, נהדרים המתכונים שלך.

    IP: 109.66.245.62דווח על תגובה זו

  • 12.

    אין על המכונים שלך!! פשוט תענוג... (ל''ת)

    איה, 05/12/11 15:44


    IP: 99.232.103.95דווח על תגובה זו

  • 11.

    ניסיתי - אחלה מתכון!

    טרוט עיניים, 03/12/11 10:28

    גם טעים וגם ניתן להכנה מהירה.

    IP: 84.228.187.79דווח על תגובה זו

  • 10.

    נו אפשר די עם אבקת המרק?

    ליאת, 02/12/11 22:23

    מי שלא מוצא חן בעיניו שיעשה עם מים במקום! לנו אבקת מרק זה זול מהיר ומצוין! אז נא להתמקד במתכונים ולא בטפל! ודרך אגב, אחלה מתכונים הילה! עלי והצליחי!

    IP: 174.114.97.28דווח על תגובה זו

  • 9.

    אבקת המרק המהוללת

    עידו, 02/12/11 16:21

    הילה שלום,
    בלי להתלהם וכיאה לאחת שלמדה לימודי קולינריה. מובן לי שהמתכונים קלילים ולא מחייבים. באותה מידה ניתן לחנך לבישול טוב ובריא ללא צורך באבקות. אפשר להכין מרק ירקות קטנטן מגזר, תפוחה אדמה קטן, קישוא קטן ובצל. זמן הכנה של עשרים דקות בערך, ניתן לסנן או לטחון כי למרק דלעת אפשר גם ירקות טחונים גס.
    עדיף כמובן חינוך קולינרי להכין ציר ירקות\\מרק ירקות ולהקפיא זה תמיד שימושי במטבח. חוץ מזה אני מבכר על כך שהמרק טבעוני ללא שמנת.

    IP: 93.173.16.217דווח על תגובה זו

    • נו יופי, עוד אחד שבטוח שהוא יודע לבשל!

      תמרה, 14/12/11 10:11

      אולי די כבר להטיף, לא טוב לך תכין אתה ציר ירקות. אנחנו לא רוצים שיחנכו אותנו! אנחנו רוצים מתכונים קלים, פשוטים ושניתן להכינם ולקבל עליהם מחמאות.

      IP: 109.66.245.62 דווח על תגובה זו

    • נו עוד אחד שחושב שהוא יודע לבשל

      לילי, 14/12/11 10:13

      בתור מי שמציע הצעות יעול בנוגע ''לחינוך קולינרי'', אז לא ממש ברור איך אתה מציע ''להקפיא'' ציר ירקות, דבר אשר סותר את כל רעיון ''החינוך קולינרי'' שלך! אבל בלי להתלהם, כן?

      IP: 109.66.245.62 דווח על תגובה זו

  • 8.

    אוהבת

    ריקי, 02/12/11 15:14

    פשוט להפליא, מנסה מחר ושולחת לשאר עקרות הבית שלא אוהבות לבשל :-)

    IP: 80.230.25.106דווח על תגובה זו

  • 7.

    נשמע מדהים

    הישראלית, 02/12/11 09:50

    רצה לנסות, מחכה בקוצר רוח למדור הבא...

    IP: 217.132.125.133דווח על תגובה זו

  • 6.

    איזה מהממת!!! (ל''ת)

    חביתוש, 02/12/11 03:32


    IP: 174.114.97.28דווח על תגובה זו

  • 5.

    טבחית מהממת! (ל''ת)

    עמיתוש, 02/12/11 02:52


    IP: 174.114.97.28דווח על תגובה זו

  • 4.

    אני בדילמה

    המרק נראה טעים- הבעיה שהוא מדלעת, 01/12/11 20:22

    אני אוהב מרק- אבל שונא דלעת.
    :(

    IP: 84.229.11.62דווח על תגובה זו

    • תנסה בטטה במקום (ל''ת)

      בטטה, 01/12/11 21:14


      IP: 174.114.97.28 דווח על תגובה זו

  • 3.

    האם חייבים להוסיף חלב קוקוס למרק

    מתלמדת, 01/12/11 20:03

    או שאפשר בלעדיו?

    נראה מצוין!
    תודה רבה!

    IP: 94.159.181.158דווח על תגובה זו

    • לא חייבים

      אפשר גם בלי, 01/12/11 20:12

      לא חייבים אבל כדאי! זה שילוב נהדר! אפשר קצת שמנת או חלב במקום חלב קוקוס.

      IP: 174.114.97.28 דווח על תגובה זו

  • 2.

    בחורה מוכשרת וחכמה

    מאיה, 01/12/11 19:04

    מכירה באופן אישי. היא זהב ויש לה מתכונים קלים ומעולים!

    IP: 174.114.97.28דווח על תגובה זו

  • 1.

    אבקת מרק

    איתי, 01/12/11 15:58

    ציר ירקות עושים מירקות ולא מאבקות
    אם את משתמשת באבקות מרק זאת אומרת שאת לא יודעת לבשל. אז איך נותנים לך במה בעיתון/אתר אינטרנט לכתוב מתכונים.

    IP: 192.116.234.95דווח על תגובה זו

    • תקרא לפני שאתה מתלהם

      הילה, 01/12/11 18:26

      איתי יקירי! כדאי לקרוא את כל הפואנטה של המדור לפני שמתלהמים ומכפישים! אז תשתה כוס מים קרים, תרגע ותקרא שוב את המדור. כל הרעיון זה להכין דברים פשוטים ולכן אפשר להשתמש במים ואבקת מרק במקום בציר ירקות. דרך אגב, תודה על הטיפ, לא ידעתי איך מכינים ציר...

      IP: 174.114.97.28 דווח על תגובה זו

    • היי איתי

      איטה, 01/12/11 18:48

      אולי בגלל שזה מדור למתכונים קלים? ולרוב האנשים אין כוח להכין ציר ירקות מההתחלה?
      במילים אחרות, תעוף על עצמך במקום אחר.

      IP: 62.0.113.90 דווח על תגובה זו

    • איתי המתוסכל

      רועי, 01/12/11 22:22

      מה קרה? אתה טבח מובטל שמחפש לזרוק רפש? מגעיל אותי אנשים שמגיבים סתם מרוע! איכס

      IP: 174.114.97.28 דווח על תגובה זו

    • איתי, איש קטן וקנאי שגם לקרוא לא יודע... (ל''ת)

      איה, 05/12/11 15:52


      IP: 99.232.103.95 דווח על תגובה זו

    • הבנת הנקרא למדת???

      ענבל, 14/12/11 09:27

      כנראה שיש אנשים שפיספסו כמה שיעורים מהותיים בכיתה ג', אז לומדים הבנת הנקרא, או שאולי בכלל פספסת את שיעורי הקריאה בכיתה א' ב'?
      בכל אופן, אני ממש לא מחבבת אנשים יהירים ופלצנים שרוצים לנסות להוכיח את כישרונם המוטל בספק באמצעות טוקבקים עלובים!
      ומעבר לזה, היכן אתה בדיוק למדת להיות שף? או שמא אף אתר לא חפץ במתכוניך ועל כן המירמור?
      ציר אלק! עוד אחד מתלהב!צא דחוף מהסרט של תוכניות הבישול המשודרות בפריים טיים שממילא אף אחד לא לומד מהן לבשל.

      IP: 109.66.245.62 דווח על תגובה זו

    • ציר ירקות. חחחח הצחקת אותי.

      שירן, 14/12/11 09:32

      איתי, לא ממש ברור לי מה הסטטוס שלך אבל תן לי לספר לך משהו: כשאנשים עובדים, מגדלים ילדים ועסוקים במטלות החיים- ממש אבל ממש אין להם זמן או חשק להכין ציר ירקות!!! אז אם לא מתאים לך, לך תעיין בספרי בישול לאנשים חסרי חיים שיכולים להרשות לעצמם לעמוד ולהכין ציר ירקות ועזוב אותנו בשקט מהשטויות שלך!

      IP: 109.66.245.62 דווח על תגובה זו

    • אה שכחתי ואתה יונתן רושפלד.

      ליאור, 14/12/11 10:05

      ומאיפה אתה בדיוק יודע לבשל? מה קרה ראית יותר מידי תןכניות בישול בערוץ 2 ומאז אתה בטוח שאתה יודע לבשל? ציר ירקות, נו באמת!

      IP: 109.66.245.62 דווח על תגובה זו