• 8.

    אולי שווה להכין בבית שרוצים להשתמש בכל הכמות בימים הקרובים

    חחח, 29/11/11 10:12

    אחרת, זה לא יחזיק מעמד כל כך הרבה זמן, ולא נראה לי שמשפחה ממוצעת אוכלת כמות כזאת של קטשופ בכמה ימים..

    IP: 109.66.213.150דווח על תגובה זו

  • 7.

    הייתי צריך להוציא את החיתול לפני הבלנדר ????

    Berch, 29/11/11 10:07

    כנראה שלא הבנתי את סעיף 3... כך הלכו להן 4 שעות של ביקור בשוק ונסיונות (היה חסר לי אניס והחלטתי שלא מתאים עראק)...

    אני הולך לקנות מיונז של תל מה במקום

    IP: 192.118.92.3דווח על תגובה זו

    • ענק. מצחיק . לא יכל להיות יותר טוב. (ל''ת)

      ma, 29/11/11 18:58


      IP: 89.27.102.130 דווח על תגובה זו

  • 6.

    למה לא משלבים גם עובש דגים חמצמץ?

    איציק, 29/11/11 10:02

    אין מרכיבים יותר פשוטים בכדי באמת לעשות את הנ''ל בבית?

    IP: 93.172.173.148דווח על תגובה זו

  • 5.

    מתכון מעולה

    מרג'י המכשפה, 29/11/11 09:44

    ממש חומרים שיש בכל בית. טוב שלא צריך להוסיף גם שן קדמית של ערפד מפוחלץ, דבש קיפודים, שלוש כוסות מים ממעיין הנעורים ושבע שערות מהשפם של הג'ירפה.

    IP: 192.116.227.90דווח על תגובה זו

    • גדול! (ל''ת)

      הרמיוני, 29/11/11 14:26


      IP: 62.90.147.31 דווח על תגובה זו

  • 4.

    old'y

    Hey, i know why it's called Ketchup, 29/11/11 03:38

    mother tomato & tomato junior walking down the street.
    so mother tomato tells junior to catch-up.

    IP: 71.220.34.109דווח על תגובה זו

  • 3.

    זה בסדר, הקונגרס הצהיר השבוע שפיצה היא ירק... (ל''ת)

    ג'ורג', 29/11/11 01:28


    IP: 94.159.149.221דווח על תגובה זו

  • 2.

    עוד כתבה ''מטעם''

    יאשה חפץ חשוד , 29/11/11 00:34

    טביעות האצבעות של דודו דהאן ניכרות בכל משפט בכתבה הזו.

    IP: 77.125.6.122דווח על תגובה זו

  • 1.

    וואו! כמה חומרים ועבודה! לא בשבילי.

    איציק, 28/11/11 23:28

    ואגב, אדוני: נכון, מבחינה בוטנית העגבניה היא פרי. אז גם הפלפל (ירוק או אדום או צהוב) הוא פרי. והארטישוק הוא פרח. והגזר הוא לא ירק, רלר שורש. ותפוח האדמה הוא לא ירק אלא פקעת.
    אז מה זה משנה?

    IP: 109.160.232.212דווח על תגובה זו