• 3.

    כדאי להוסיף כף דבש לכל קילו

    מייקו, 02/11/11 18:18

    הבצק יוצא שחום יותר.

    IP: 78.25.233.250דווח על תגובה זו

  • 2.

    חשוב

    אופה, 02/11/11 13:06

    אם משתמשים בשמרים יבשים רצוי לתת להם כמה דקות בתוך מים חמים עם סוכר בכדי להתחיל את פעילותם...

    IP: 85.65.85.171דווח על תגובה זו

    • ממש לא נכון

      יאיר, 02/11/11 14:09

      מה שאתה מתאר רלוונטי לשמרים חיים ולא לשמרים יבשים

      היתרון של שמרים יבשים זה שמערבבים אותם ישירות בלי הכנה מוקדמת של ראש עיסה

      IP: 194.90.42.138 דווח על תגובה זו

      • ועדיין תתקבל תוצאה טובה יותר אם גם השמרים היבשים

        dorit, 03/11/11 22:31

        יומסו במים חמימים, יחד עם מעט דבש או סוכר, רק למספר דקות.
        כמובן שאפשר לוותר על זה, אך ההמסה שלהם במים לפני ההוספה לשאר החומרים מניבה תוצאות טובות יותר.

        IP: 94.159.136.103 דווח על תגובה זו

  • 1.

    פשוט נפלא. תודה. (ל''ת)

    טליה, 02/11/11 11:49


    IP: 77.126.47.20דווח על תגובה זו