• 16.

    האמת על מסעדת פינתי לאוכל מוכן וקייטרינג

    , 14/04/14 11:33

    בשבת הגדול הזמנו לקהילה בשכונת הר נוף אוכל לשבת. על טיב וטעם האוכל אין אפילו דיון. אתם ברמה הטובה ביותר, מבחינת שירות, יחס והתחייבות אתם הרבה מתחת הרצפה. האוכל לשבת הגיעה בשעה חמש(שעה וחצי לפני כניסת שבת) ואנחנו נוכחנו שמעל חצי לא הגיע, ישראל הבעלים שלכם התייחס בצורה מעליבה צעק בטלפון ולאחר מכן סינן. סתם מנהלים פה עסק או קייטנה? לאחר כניסת שבת הגיעה עוד משלוח עם ארבעה וחצי מגשים של אוכל עדיין חסרים מלא מלא אוכל. השליח שלכם שמעון משקר לי במצח נחושה. הוא אומר שיש שלושים פרגיות בכל מגש ומביא לי שתיים, אני מכניס למטבח וסופר ומגלה שביחד יש 26. תתבישו לכם. ישראל דיבר בצורה פוגעת ומעליבה לרב מלצרים של השבת עקב גילו הצעיר צעק וזלזל בו. כל מי שרוצה לזמין דרכם קייטרינג מעומק ליבי אני מפציר בו שלא ייעשה את הטעות הזאת את שכונת הר נוף אתם איבדתם, ואני מקווה להפיץ את המקרה הזה כמה שיותר.

    IP: 95.86.65.150דווח על תגובה זו

  • 15.

    טעות קשה.לחומוס בולגרי גרגרים קטנים

    אלון, 30/10/11 16:12

    הגרגרים הגדולים הם חומוס ספרדי

    IP: 79.179.216.33דווח על תגובה זו

  • 14.

    מתכון בנאלי ללא שום חידוש.

    תמיר, 30/10/11 16:11

    ובחומוס אין שום.

    IP: 79.179.216.33דווח על תגובה זו

  • 13.

    אני מכירה את השימוש בסודה לשתיה הפוך

    חוה, 25/10/11 23:44

    כשניסיתי סתם להשרות חומוס במים למשך שעות - לא קרה כלום!
    3 ימים החומוס היה במים ולא קרה לו כלום (הוא צריך להתנפח)
    אחרי 3 ימים התיאשתי ועברתי לשיטה של אמא שלי.
    בבקשה:
    אני מזמינה את הכותב להשיב לי מה דעתו.
    ממלאים סיר שיש בו כבר חומוס במים רותחים עם קצת סודה לשתיה.
    סיר סגור.
    מביאים לרתיחה ומכבים מיד!
    נותנים להכל להתקרר טוב.
    שוטפים (אפשר, אם רוצים להסיר את הקליפה ע''י שיפשוף החומוס).
    ממלאים את סיר החומוס במים קרים (!) שלא יחסרו מים, זה חשוב, כי אי אפשר לפתוח את הסיר בזמן הבישול להוסיף מים (בטח לא קרים).
    סיר סגור!
    מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
    לא פותחים את הסיר לפני שעוברת בערך שעה.
    טוחנים עם לימון, טחינה גולמית, מלח ופלפל.
    פה אני טועמת כדי לודא הצלחה.
    להזהר עם הלימון- לא להוסיף יותר מידי.
    אל תתפלאו אם צריך הרבה מלח- קיטניות אוהבות מלח!
    טחינה- רק גולמית ועדיף מלאה.
    אפשר להגיש בקישוט פפריקה, כמון, שמן זית ומעט סחוג.

    IP: 46.120.170.54דווח על תגובה זו

  • 12.

    על הקמצנות שם, מותר לכתוב?

    לא חוזר לפינתי, 25/10/11 14:34

    לשמה, אפילו לא בשביל כסף.

    IP: 109.186.108.140דווח על תגובה זו

  • 11.

    חומוס טוב הוא חומוס שיודעים לספר שהוא טוב.החומוס הטוב ביותר

    ערדליים ירוקות, 25/10/11 11:28

    הוא של מוסא קאראף. שאלו את הנכדים .

    IP: 84.229.131.155דווח על תגובה זו

  • 10.

    גרוע (ל''ת)

    דן, 25/10/11 11:03


    IP: 89.139.21.55דווח על תגובה זו

  • 9.

    כמה זמן טוחנים בעיבוד הראשוני? (ל''ת)

    אורפלי, 25/10/11 08:35


    IP: 93.36.217.8דווח על תגובה זו

  • 8.

    ממש לא בליגה של סעיד !!

    שקד, 25/10/11 08:22

    כתבות , פירגונים , תשלומים מהצד ???
    האמת - מי שטעם ברחבי הארץ חומוס- וגם אצל פינתי- יודע שממש אין בכלל מה להשוות:
    החומוס של סעיד בעכו הוא הטוב במדינה !!!
    אגב - בעיר העתיקה - אם כבר הגעתם לירושלים- יש מסעדות חומוס טובות מפינתי בהרבה .

    IP: 93.172.29.65דווח על תגובה זו

    • סעיד בעכו. פינתי זה פה קרוב.

      קלקל, 25/10/11 12:57

      פינתי יהודים, לינא באמצע העיר העתיקה ולא כולם מרגישים נוח להגיע לשם, אפילו לא לעכרמאווי, שלא לדבר על מרתפי החומוסהסודיים המוכרים ליודעי ח''ן בלבד, אז תעשה טובה ולך תעשה חמוצים.

      IP: 132.64.179.143 דווח על תגובה זו

  • 7.

    חומוס לא מאכל כורדי . אלא ערבי . (ל''ת)

    אוצ'לאן, 25/10/11 07:56


    IP: 109.64.115.12דווח על תגובה זו

    • אבל מרק קובה זה כן כורדי,

      קלקל, 25/10/11 12:58

      אף אחד לא מייתמר לנכס את החומוס לזאכו או לאורפה.

      IP: 132.64.179.143 דווח על תגובה זו

  • 6.

    ממממממממ (ל''ת)

    עמיתוש, 25/10/11 06:03


    IP: 84.94.60.34דווח על תגובה זו

  • 5.

    Ayyyyyyyy Pinati

    Joe, 25/10/11 02:44

    in NY missing this humus

    IP: 68.174.29.20דווח על תגובה זו

  • 4.

    סיפורי פינתי

    אורפלי, 25/10/11 02:24

    מאיר מיכה חומוס לעולם לא הכין ולא יודע להכין הכל סיפורים !!!!

    IP: 89.138.62.239דווח על תגובה זו

  • 3.

    כמה מים? (ל''ת)

    אפי, 25/10/11 00:45


    IP: 82.166.102.211דווח על תגובה זו

  • 2.

    חומוס עושים רק המבינים

    אורי חמוסטה, 24/10/11 22:52

    שתי הערות:א. פינתי לא המציאו את החומוס עם הבשר הטחון של הקובה.מסעדות העיר העתיקה הגישו מנה זו עוד בטרם נפתחה פינתי. אני אכלתי את המנה לראשונה בחומוסיה שפעלה זמן קצר ליד מנסרת השיש במוסררה. ב.טרם ניסיתי את המתכון המוצע, אני בטוח שהוא נפלא,מה חבל כי מיכה לא העביר אותו למסעדות שקנו ממנו את המותג אך מגישות חומוס הראוי לא לפינה אלא לחדר הקטן מאחורי הפינה.אגב הערתי על כך למיכה אך ללא הואיל.

    IP: 89.138.227.16דווח על תגובה זו

  • 1.

    פינתי מספר 1

    שלומי, 24/10/11 22:41

    כחבר אני יכול לומר לכם שהדר הכי חשוב בחומוס הוא:
    1. הטריות
    2. הפיתה...
    3. האוירה..
    זה המתכון המנצח!
    את כל זה תמצאו בפינתי

    IP: 84.108.213.58דווח על תגובה זו

    • אם כך זה נכון לגבי מטבוח'ה ...או סתם חביתה בתוך פיתה טריה עם אווירה טו (ל''ת)

      אתה ממש טועה, 25/10/11 07:55


      IP: 109.64.115.12 דווח על תגובה זו