• 22.

    מכיר את הקייטרינג - אוכל נפלא

    עמי, 20/08/11 13:01

    מנה נפלאה, אוכל נפלא וקיטרינג ממולץ ביותר!!

    IP: 89.139.9.90דווח על תגובה זו

  • 21.

    תענוג

    צ'וקו, 19/08/11 11:19

    איזה יופי !

    IP: 95.35.197.53דווח על תגובה זו

  • 20.

    גלר יא כוכב!!

    אמיר רוזנר, 17/08/11 09:49

    בדצמבר כל הפלוגה עושה לך זובור!

    IP: 82.166.198.101דווח על תגובה זו

  • 19.

    תגובה ל 3, למה הזלזול הזה? ניסית? טעמת? רד מהעץ העדתי, די! (ל''ת)

    כבר 2011..., 16/08/11 17:02


    IP: 89.138.134.114דווח על תגובה זו

  • 18.

    מנה נהדרת

    משה, 16/08/11 16:56

    כל הכבוד!!
    יצא נהדר..

    IP: 80.74.111.178דווח על תגובה זו

  • 17.

    עד כה נרתעתי מהכנה של גדג מרוקאי, אבל ביום שישי, אכין לילדים (ל''ת)

    שמואל, 14/08/11 12:17


    IP: 192.114.180.130דווח על תגובה זו

  • 16.

    אשכנזי מבשל דג מרוקאי

    שירתתי איתו, 13/08/11 21:03

    מנה מעולה וקלה להכנה

    IP: 46.117.156.201דווח על תגובה זו

  • 15.

    חם אש (ל''ת)

    בוא תעשה ממני חריימה :), 13/08/11 15:11


    IP: 77.127.168.87דווח על תגובה זו

  • 14.

    מ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 13/08/11 10:30


    IP: 84.94.60.34דווח על תגובה זו

  • 13.

    מתכון לדג מרוקאי - משובח

    עמית, 13/08/11 10:02

    1 דג ים גדול! בורי, פרידה, אנטאס, לוקוס מצוינים
    200 גרם יבש פילפל מיובש גדול חריף
    2 צרורות קוסברה
    200 גרם גרגרי חומוס מבושלים
    100 גרם עריסה, זו תערובת תבלינים כולל שום... (ניתן לקנות או להכין לבד)
    1 עגבניה גדולה
    חצי כוס שמן, אני משתמש ב שמן זית אבל בד''כ משתמשים בסויה או קנולה

    הכנה: משרים את הפלפלים במיים רותחים כ 30 דקות ומודאים שכל הפלפלים תבולים במיים ולא צפים. פורסים את הדג לפרוסות עגולות אם העצם! את הראש פורסים לשני חצאים. משמנים קלות את תחתית הסיר, פורסים את הפלפלים לשניים ןמסדרים ומכסים את תחתית הסיר, מעל מסדרים את פרוסות הדג בשכבה אחת, מעל לדג מפזרים גרגרי חומום (זה לא צריך להיות יותר מדי - קצת תעם וטסטורה), מפזרים צרור או יותר קוסברה, זורים מעל מלח ים גס (בעדינות!), עריסה - ''פותחים'' בכוס את ה עריסה אם השמן שנותר מאחרי שימון התחתית ו כ שליש כוס מים - מפזרים את התערובת בעדינות על כל מרחב הסיר, מגרדים את העגבנית ממעל גל לדאוג לכל המרחב בסיר ולפזר את הקליפה שנותרה גם כן. זהו זה...מבשלים על אש גדולה עד לרתיחה וזה קורה מהר, מורידים לבינוני ומבשלים 20 דקות לא יותר!!! אוכלים מיד!

    IP: 46.117.153.91דווח על תגובה זו

  • 12.

    מנה מצויינת לשישי בערב

    ניסיתי ויצא טעים כל כך!, 13/08/11 08:20

    מתכון מעולה! ניסיתי אתמול בערב לכבוד השבת וליקקו את האצבעות...

    IP: 77.127.168.87דווח על תגובה זו

  • 11.

    זה דג טוניסאי

    לא מרוקאית ויודעת, 13/08/11 00:58

    דג שיש בו רסק עגבניות הוא דג טוניסאי.
    דג מרוקאי הוא ללא רסק עגבניות, אלא רק עם פפרריקה. כל שאר המרכיבים אכן נמצאים.

    IP: 84.108.160.28דווח על תגובה זו

    • צודקת (ל''ת)

      דלית, 24/03/12 08:38


      IP: 84.229.167.227 דווח על תגובה זו

  • 10.

    לא גדלתי בבית מרוקאי - גדלתי בבית הנכון (ל''ת)

    צבי, 12/08/11 23:09


    IP: 70.20.23.50דווח על תגובה זו

    • ממורמר אהה ? (ל''ת)

      ככה זה, 13/08/11 14:19


      IP: 77.125.141.67 דווח על תגובה זו

  • 9.

    מה עם הלימון? (ל''ת)

    חווה, 12/08/11 20:10


    IP: 99.50.108.181דווח על תגובה זו

  • 8.

    הדג הזה בא ממש טוב בסוף שבוע

    הדס, 12/08/11 18:27

    והשף חמוד ביותר

    IP: 85.250.30.167דווח על תגובה זו

  • 7.

    שבוע הבא - גפילטע פיש

    אשכנזי, 12/08/11 18:06

    הגיע הזמן ללמד את המרוקאים איך להכין דג כמו שצריך

    IP: 85.250.30.167דווח על תגובה זו

    • חחחחחחחחח ורגל קרושה (ל''ת)

      ממש עושה חשק, 15/08/11 14:42


      IP: 77.125.87.47 דווח על תגובה זו

  • 6.

    אמא שי מרוקאית ולא אכלתי לעולם דג טעים בבית (ל''ת)

    אז זה לא קשור למשפחה, 12/08/11 18:05


    IP: 84.229.198.63דווח על תגובה זו

  • 5.

    בדיוק כך מכינים דג מרוקאי. כל הכבוד ותודה. (ל''ת)

    בדיוק, 12/08/11 16:51


    IP: 93.172.123.82דווח על תגובה זו

  • 4.

    ואוו!

    עמית, 12/08/11 16:24

    יצא פשוט מעדן! כל הכבוד!

    IP: 82.88.141.31דווח על תגובה זו

  • 3.

    לא נראה לי שאחד עם שם כמו גלר ילמד איך להכין דג מרוקאי (ל''ת)

    זינג, 12/08/11 16:10


    IP: 79.182.113.76דווח על תגובה זו

  • 2.

    יאמי !!!

    אליקו, 12/08/11 16:03

    מעולה !

    IP: 79.182.229.61דווח על תגובה זו

  • 1.

    וואו...מי זה השף החמוד הזה?

    מירי, 12/08/11 15:40

    האם תהיה המשכיות?

    IP: 77.127.88.133דווח על תגובה זו