• 3.

    נשמע ונראה טעים מאוד

    inatali, 02/08/11 11:43

    וגם הבלוג עצמו תענוג צרוף
    כל הכבוד

    IP: 84.94.116.42דווח על תגובה זו

  • 2.

    לא קונה גבינות (ל''ת)

    ד, 01/08/11 17:06


    IP: 193.43.245.250דווח על תגובה זו

  • 1.

    עלול להיות בעייתי

    מישהו, 01/08/11 16:55

    אם לא אופים את הבצק לפני הוספת תערובת הגבינות. ההרכב המאד נוזלי של התערובת (גבינה לבנה וחלב) ירטיב את הבצק שעלול לא להאפות.

    IP: 212.199.113.13דווח על תגובה זו

    • דווקא אין בעייה

      קיש, 03/08/11 07:39

      אני אופה של תחתית של כל קיש לפני הוספת התערובת. מורחים את התחתית בחתמון לפני האפייה המוקדמת כדי להפחית את ספיגת הנוזלים. גם מלוואח משמש לי כבר מזמן לקרקעית, וגם לקלזונה וכיסונים מסוגים שונים, לאחר שמרדדים אותו קצת. בסך הכך המתכון נראה טוב לאחר כמה התאמות.

      IP: 79.182.213.24 דווח על תגובה זו