• 7.

    אוכל מקושקש עם מנות גסות אשר חף כל אלגנטיות

    יונתן, 07/06/12 13:09

    השף חושב שהשמש זורחת לו מהתחת.
    כולה מסעדה אחת- שפים עם הרבה מסעדות צנועים
    ממנו.
    הלכתי לטוטו 3 פעמים ולא ממש נהננו,האוכל היה כבד והמקום משדר פלצות אשר לא מגובה בארכיטקטורה, עיצוב כמו חלק מהמתחרים.
    מאכזב...

    IP: 62.219.119.209דווח על תגובה זו

  • 6.

    הוא לא לא מסביר פנים הוא סתם מבולבל ושטחי (ל''ת)

    אביחי, 13/12/11 10:31


    IP: 93.173.3.11דווח על תגובה זו

  • 5.

    האמת על ירון שליו

    מיץ מוץ, 18/09/11 10:59

    ראשית כל הוא מבשל טוב. שנית, הוא אדם לא מסביר פנים. לבסוף- הוא קירח, הוא לא הסתפר

    IP: 77.125.153.241דווח על תגובה זו

  • 4.

    ירון + טוטו = שילוב מנצח !

    אריק רוזנטל, 12/07/11 06:45

    ירון שליו היקר ומסעדתך המקסימה ,
    מעריך את השקעתך העצומה בפרטים הקטנים וגדולים ,אוהב את מאכליך מאד מאד ,יישר כוח ,
    ואני ... אני בדרך לטוטו לאכול משהו ץ

    IP: 84.108.229.81דווח על תגובה זו

  • 3.

    יפה מאוד

    שרון, 12/07/11 06:43

    כתבה יפה ונכונה

    IP: 79.180.24.18דווח על תגובה זו

  • 2.

    מסעדות בארץ גנבים בני גנבים. איזה מחירים. שיתביישו!

    דיין, 11/07/11 21:22

    מחירים כמו לונדון והרבה יותר יקר מניו יורק.
    חרם!!!!
    תפסיקו לממן את הנוכלים האלה.

    IP: 109.66.3.52דווח על תגובה זו

    • לתגובה 2 אין לך מושג על מה אתה מדבר

      עודד, 06/04/12 00:06

      בארה״ב האוכל הלא איכותי זול ממש(ובגלל זה בין היתר הם יותר שמנים) ואילו האוכל האיכותי מאוד יקר.
      מסעדה רגילה אולי תהיה זולה יותר שם אבל מסעדת שף מצויינת ברמה של עשר המסעדות הטובות בארץ יעלו אלפי שקלים לאדם.
      מנה עיקרית במסעדה שנחשבת ״טובה״ (לאלו שמבינים באוכל) תעלה לפחות 120 דולר.
      נוסף על כך אנשים כמוך לא מבינים שמסעדת שף היא לא רק אוכל אלה זו חוויה כוללת לכל החושים!
      אציין למשל את מול ים בתל אביב שבכל יום מספקים לה את המרכיבים של האוכל מארצות שונות המתמחות בו(למשל-שרימפס מאיזור באירופה).
      כמובן שזה מצריך כסף רב .
      בכלל, רמת מסעדות השף בארץ גבוהה במיוחד ולא נופלת מאף מסעדה עם דירוג כוכבי מישלן.

      IP: 188.64.204.49 דווח על תגובה זו

  • 1.

    אכלתי שם לפני שבועיים - הרגשתי מרומה.

    מיכה, 11/07/11 20:11

    אין לי בעיה לוציא סכומים גבוהים על אוכל טוב אבל בטוטו הזמתי מנת בשר של 600 גרם וקיבלתי בתמורה חתיכה ענקית וטעימה אמנם אך אולי במקרה הטוב היה שם 200 גרם בשר השאר עצם ושומן. 200 ומשהו ש''ח ! כשהתלוננתי למלצר הוא ''מרח'' אותי בכמה חשוב להם הפידבק הזה ובסופו של דבר לא עשו עם זה כלום!!! פשוט התעלמו!
    ובוא לא נדבר על זה שרצחו שם את הסשימי ברטבים וטעמים הזויים ולא מחמיאים בעליל!!!
    מחירים לא שווים את האוכל!

    IP: 217.132.51.74דווח על תגובה זו