• 4.

    יש בועות בבגט .... סימן לבצק ישן .....בצק גרוע ! (ל''ת)

    וממתי שמים מלח בשלב א' ????, 16/07/11 08:44


    IP: 79.183.112.202דווח על תגובה זו

  • 3.

    המתכון חסר ומלא פגמים - לא מומלץ לנסות חבל על החומרים

    נ. חתום, 14/07/11 20:22

    הכנת באגט ראוי דורשת מיומנות גבוהה, קמח מתאים ולכל הפחות מתכון מפורט ומדיוק שלא כמו המתכון החובבני הזה.

    IP: 109.253.239.183דווח על תגובה זו

  • 2.

    בגט עושים עם מחמצת

    דניאל, 14/07/11 16:14

    בגט זה יותר מסתם לחם ארוך.

    IP: 46.117.184.9דווח על תגובה זו

  • 1.

    Problem

    Amir, 14/07/11 15:23

    There is no flour in phase 1 so you cannot make a dough or have it rise.

    IP: 173.12.95.86דווח על תגובה זו

    • המלח הורג את השמרים

      אסנת, 14/07/11 15:48

      שמרים זקוקים לסוכר וגם קמח, כמו שאמיר כתב בצדק, לא כדאי לעבור שוב על המתכון ולבדוק את מרכיביו?

      IP: 84.229.8.137 דווח על תגובה זו