• 15.

    שמרים

    מיכל, 31/08/15 15:34

    האם אפשר לעשות את הלחם עם שמרים טריים ואם כן מה הכמות שצריך לשים (כמה גרם).
    תודה

    IP: 88.16.229.69דווח על תגובה זו

  • 14.

    מה זה פני השטח?

    shoshלמה הכוונה להוסיף מים על השטח, 23/08/11 16:06

    על פני השטח של הלחם או על פני שטח התבנית

    IP: 109.64.203.36

  • 13.

    יפה (ל''ת)

    שרה, 06/07/11 15:44


    IP: 192.118.0.2דווח על תגובה זו

  • 12.

    מומלץ להוסיף זרעי פשתן ללחם (ל''ת)

    ולהשתמש בקמח מלא, 04/07/11 12:39


    IP: 84.110.151.69דווח על תגובה זו

    • בשביל מה להרוס את הלחם הנפלא הזה עם שטויות??!?!?!? (ל''ת)

      חומי, 31/03/13 00:03


      IP: 46.116.146.197 דווח על תגובה זו

  • 11.

    רשימת מרכיבים של קמח ושל שמרים

    תלמד לקרוא, 29/06/11 13:58

    שם תמצא, למרבה הפלא, את אותם מפחידני E המבעיתים אותך. כן כן. לשמרים ולקמח מוסיפים חומרים כדי שלא יתגבשו לגוש לא ברור, כדי שלא יתעפשו, ועוד כהנה וכהנה תכונות מעוררות תאבון.

    אולי חסכת כסף, אולי נהנית מהאפייה, אבל זה לא ה-ר-ב-ה יותר בריא.

    IP: 84.94.100.176דווח על תגובה זו

  • 10.

    כמה כוסות זה 650 מ"ל מים? (ל''ת)

    שני, 29/06/11 12:50


    IP: 46.120.98.248דווח על תגובה זו

    • כל כוס טדנדרטית היא 200 מ''ל. כך שזה יוצא 3 ורבע כוסות. (ל''ת)

      גע, 03/07/11 11:52


      IP: 109.67.13.13 דווח על תגובה זו

  • 9.

    רוצים לחם משובח, ללא עבודה, יותר טוב ממאפיה??

    ד''ר רגב, 29/06/11 12:46

    לכו על "לחם ללא לישה" של ג'ים לייהי מניויורק. הנה הקישור -
    http://www.youtube.com/watch?v=13Ah9ES2yTU

    במקום ללוש צריך סבלנות, אבל התוצאות מצדיקות את זה. תמצאו את סיר האמייל של סבתא, או פיירקס איכותי. אם יש לכם פויקה לחם זה יוצא הכי טוב.

    IP: 62.128.48.42דווח על תגובה זו

    • מישהו יכול לתרגם לכמויות בעברית...?

      odi, 30/06/11 11:53

      נראה מאוד מעניין.

      IP: 46.117.214.164 דווח על תגובה זו

  • 8.

    הערות

    ממ, 29/06/11 08:48

    לא בדיוק ץ בתור מי שאופה כל יומיים במשך שנים רבות. יש צורך ב3 התפחות ולא 2. לאחר תפיחה ראשונית ולאו דווקא שעה אלא עד שהבצק כמעט מכפיל את עצמו ועדיף פחות מאשר יותר. הזמן תלוי במזג האויר. כשחם צריך פחות.
    לאחר שמוציאים את האויר מהבצק בפעם הראשונה. מרדדים עם הידיים ומקפלים כמו מעטפה - 2 פעמים. ומניחים לתפיחה נוספת. לאחר התפיחה הנוספת חוזרים על התהליך ויוצרים את הכיכר ומתפיחים שוב. יש להקפיד לא ללוש אלא לקפל כדי לא לקרוע את סיבי הגלוטן. רק כך יווצר לחם שדומה ללחם המוכר. יש עוד הערות כמו להוסיף שומן אבל זה העיקר.

    IP: 77.126.114.210דווח על תגובה זו

  • 7.

    ומה עם פיתות?

    האופה המתחיל, 28/06/11 21:16

    יש למישהו מתכון קל.. למי שלא יודע לאפות
    איך להכין , לאפות פיתות ?
    תודה

    IP: 66.243.214.22דווח על תגובה זו

  • 6.

    נשמע מעניין

    טל, 28/06/11 21:07

    מה שכן החישוב לגבי המחיר לא מדיוק, בעצם כיכר שמכינים בבית עולה אותו דבר כמו לחם פרוס, אבל העניין הוא פחות המחיר אני מניחה.

    IP: 109.65.184.228דווח על תגובה זו

  • 5.

    wow

    Tamar, 28/06/11 20:28

    I have just made it.
    It is amazing.
    Thanks.

    IP: 98.248.236.72דווח על תגובה זו

  • 4.

    אני לא מקצוען אבל כל אחד יודע שמלח ''הורג'' את השמרים. לתפיחה צריך סוכר! (ל''ת)

    ג'קי (לא מצא), 28/06/11 19:00


    IP: 84.229.229.99דווח על תגובה זו

    • אתה יכול להוסיף עד כף וחצי מלח לקילו קמח והשמרים לא יפגעו. (ל''ת)

      יענקע'לה (לא איבד), 29/06/11 11:45


      IP: 62.128.48.42 דווח על תגובה זו

  • 3.

    לא, כי קמח לבן זה בריא נורא (ל''ת)

    וכל קשר בינו לבין סוכרת מקרי בהחלט, נכון?, 28/06/11 18:36


    IP: 212.116.189.214דווח על תגובה זו

  • 2.

    לחם טרי (ל''ת)

    ronen@walla.com, 28/06/11 18:33


    IP: 84.228.104.62דווח על תגובה זו

  • 1.

    Kol Hakavod

    Yaniv Lev Arie, 28/06/11 17:18

    Thanks YNET, it is so simple

    IP: 98.148.194.75דווח על תגובה זו