• 7.

    קורנד ביף חם? על לחם מרוקאי?????

    אלה, 12/06/11 21:25

    את הסנדוויץ הזה מכינים מלחם שיפון, בלי שום ''רוטב חזרת'' ודווקא עם מלפפון חמוץ בחומץ - כי זה מה שאוהבים האמריקאים. ושאלה ל''עורך'' שהעביר כרגיל את המתכון מהיחסי ציבור של ה''מסעדה'' הזאתי: איפה בדיוק אפשר לקנות בארץ קורנדביף חם?

    IP: 46.117.217.194דווח על תגובה זו

  • 6.

    רק מי שלא אכל כריך קורנדביף אמיתי

    מודו בדראן, 12/06/11 16:03

    יאכל ת'לוקש הזה

    IP: 188.64.200.195דווח על תגובה זו

  • 5.

    הדרך המהירה לצינתור (ל''ת)

    לוקח ללב, 12/06/11 14:27


    IP: 79.178.126.205דווח על תגובה זו

  • 4.

    איפה אפשר לקנות בשר שאינו מכיל קוליפורמים ?

    ציקי מטבעון [תייר], 12/06/11 13:18

    עד היום רק שישלושים ואישפוזים קיבלתי מהבשר הישראלי.

    IP: 77.126.88.2דווח על תגובה זו

  • 3.

    נהדר (ל''ת)

    י, 12/06/11 13:04


    IP: 80.74.101.16דווח על תגובה זו

  • 2.

    יותר ניו יורק מניו יורק. אשכרה קחו לחם מרוקאי...

    יאיר, 12/06/11 13:03

    כמה ישראלי מצדכם

    IP: 91.64.58.180דווח על תגובה זו

  • 1.

    לקרוא לזה מתכון זה זלזול באינטלגציה שלנו...

    קבב בולגרי, 12/06/11 12:41

    כולה סנדוויץ... לא צריך להיות שף גדול בשביל לשים ירקות בלחמניה.

    IP: 84.94.94.43דווח על תגובה זו