• 6.

    אני ,רק שאלה.

    דוד, 31/05/11 12:47

    איפה הלימון ברכיבים?
    חוץ מזה,כבישה לא יכולה להיות כל כך מהר.

    • לא חייב לימון

      ארטמיט, 31/05/11 14:35

      מי שרוצה יכול לשים לימון למרות שגם הבלסמי וגם המלח כובשים את הבשר ובגלל העובי של הבשר הוא נכבש תוך כמה דקות.

  • 5.

    דבר אחד

    חיים, 30/05/11 18:09

    מי זה בני סלע

    • מסכים

      איציק, 31/05/11 06:33

      אוולה

  • 4.

    שני דברים

    דגכ, 30/05/11 16:24

    1) לא יכולת לבוא עם הפטיש הזה לפני כמה חודשים???? חראם על הסינטה שניסיתי לחתוך כל כך דק, עד שהיא ממש נהרסה :(

    2) תקן אותי אם אני טועה, אבל למסעדה קוראים ע''ש הסרטן הזעיר. אם כן, אז אומרים arTEmis, כלומר עם ''ט'' בסגול ולא בשווא נח.

    • ארטמיט

      ארטמיט, 30/05/11 17:23

      המסעדה נקראת art-meat
      שזה אומנות הבשר.

  • 3.

    אחלה מקום

    חיה רוזנברג, 30/05/11 14:15

    היינו במסעדה נהננו מאד הקרפצו נראה עסיסי במיוחד..עושה חשק לחזור

  • 2.

    !!!

    @@@, 30/05/11 14:11

    בעצםםם

  • 1.

    באירופה מתים עשרות מ "קולי" (ל''ת)

    לא טירון באוכל, 30/05/11 12:39

    • אז אל תאכל באירופה

      הטורף, 30/05/11 16:55

      !!!!