• 19.

    כשבעלי מרגיז אותי אני מוסיפה לציפוי חול (ל''ת)

    שושנה שוורץ, 27/05/13 12:52


    IP: 84.228.11.32דווח על תגובה זו

  • 18.

    הציפוי חשוב אבל העוף בפנים הרבה יותר חשוב

    יוכי, 31/05/11 09:27

    השתמשו רק בעופות בריאים ללא תרופת
    כמו טבע עוף שהוא מצוין!!
    אחכ תדאגו לציפוי...

    IP: 46.117.241.15דווח על תגובה זו

  • 17.

    לא פירורי לחם ולא פנקו, רק קמח מצה! (ל''ת)

    שירה, 29/05/11 18:51


    IP: 68.117.135.189דווח על תגובה זו

  • 16.

    אני מוסיפה גם שום כתוש (או שום גבישי) לביצה עם החרדל (ל''ת)

    שניצלית, 29/05/11 17:36


    IP: 79.180.246.58דווח על תגובה זו

  • 15.

    טיפ מעולה

    מלכת השניצל, 29/05/11 17:14

    להוסיף חוואיג' לפירורים, כף בערך
    כל פירורים שתרצו, לימון סחוט טרי ושום לביצה!
    משדרג פלאים את השניצל.. מומלץ

    IP: 62.90.202.233דווח על תגובה זו

  • 14.

    אני עושה שניצל מחזה עוף ועם ציפוי קמח וביצה סטנדרטי ויוצא מעולה

    משה, 29/05/11 15:23

    באמת צריך את כל ההתחכמויות האלה ?

    IP: 84.111.167.162דווח על תגובה זו

  • 13.

    למה מחזה עוף???

    קרמבו, 29/05/11 14:51

    הרי השניצל המקורי הוא בכלל לא מעוף... אבל אם כבר עוף - למה מהחלק הכי יבש שלו?? שניצל מפרגיות יוצא עסיסי ו-מ-ד-ה-י-ם!!! נסו ולא תתאכזבו!

    IP: 86.26.223.225דווח על תגובה זו

    • אני מסכים - הילדים שלי אוהבים שניצל מהנתח הכהה (ל''ת)

      דני, 29/05/11 18:33


      IP: 24.45.47.170 דווח על תגובה זו

  • 12.

    במקום קמח ואבקת אפיה אני משתמשת קמח לעוגות. יוצא נהדר (ל''ת)

    רונית, 29/05/11 12:30


    IP: 199.203.38.129דווח על תגובה זו

  • 11.

    קורנפלקס טחון! אבקת פלאפל! נסו ותיהנו (ל''ת)

    אחד, 29/05/11 11:30


    IP: 82.81.205.95דווח על תגובה זו

  • 10.

    הציפוי הכי טעים לשניצל זה פיתה (ל''ת)

    :), 29/05/11 11:29


    IP: 212.143.177.67דווח על תגובה זו

  • 9.

    כתבה נחמדה! תודה לך על ההשקעה! (ל''ת)

    ל, 29/05/11 11:18


    IP: 93.173.149.16דווח על תגובה זו

  • 8.

    קמח מלא פירורי גריסיני ורוטב סויה אמיתי לביצה (ל''ת)

    במקום מלח ופלפל-אלוהי, 29/05/11 11:10


    IP: 89.138.182.11דווח על תגובה זו

  • 7.

    תודה (ל''ת)

    יאה ונאה, 29/05/11 10:49


    IP: 79.181.250.101דווח על תגובה זו

  • 6.

    השניצל הכי טעים בעולם

    שניצלונית, 29/05/11 10:48

    חברה שלי-קט מכינה את השניצל הכי טוב בעולם!! דק דק דקומלא ציפוי פריך.. מתובל כהלכה ועם טיפות לימון שמטפטפים עליו זה פשוט עונג!

    IP: 80.179.185.228דווח על תגובה זו

    • יופי, עזרת לנו המון................מה עם מתכון? (ל''ת)

      f, 29/05/11 11:20


      IP: 62.219.248.170 דווח על תגובה זו

      • המתכון כדלהלן:

        קט, 29/05/11 12:51

        2 "סודות"
        א. שניצל דק דק דק דק (כפי שכתוב בכתבה).
        ב. התיבול עם פירורי הלחם שכולל בהרט, כמון, פפריקה, מעט מלח, אבקת שום, פלפל שחור גרוס. הצבע מעולה והטעם עוד יותר.
        לבריאות!
        ותודה לשניצלונית (גנצ') על המחמאות! מואהה!!!

        IP: 85.64.39.226 דווח על תגובה זו

  • 5.

    חמודה אמיתית (ל''ת)

    ה, 29/05/11 10:19


    IP: 77.124.23.85דווח על תגובה זו

  • 4.

    בסה"כ שניצל!! לא משנה ה"מתכון" ברגע שאמא שלך הכינה זה השניצל (ל''ת)

    הכי טעים בעולם, 29/05/11 10:18


    IP: 83.197.116.140דווח על תגובה זו

  • 3.

    נסו שקדים גרוסים במקום פירורי לחם ותיהנו כפליים! (ל''ת)

    נפתלי, 29/05/11 09:39


    IP: 212.76.122.11דווח על תגובה זו

  • 2.

    אלוהים, כמה היא חופרת וכמה היא משעממת!!!!!! (ל''ת)

    די, מה יהיה הסוף עם מדור האוכל פה?, 29/05/11 09:06


    IP: 209.198.90.52דווח על תגובה זו

  • 1.

    3/6 פירורית, 2/6 קמח מצה ו1/6 קמח לבן- ציפוי מושלם! (ל''ת)

    מיכל, 29/05/11 09:04


    IP: 94.159.209.124דווח על תגובה זו