• 10.

    תשובות

    , 05/12/13 09:59

    יש הרבה שאלות שמתאימות להרבה אנשים - אך איפה התשובות.
    למה בסוף הדף יש מקום לתגובה אם אין תגובה חוזרת (עם תשובה)
    פאני

    IP: 109.65.73.214דווח על תגובה זו

  • 9.

    שאלות בקשר לארטיק

    יעל, 07/03/12 18:02

    הי
    רציתי לדעת האם התכוונת למחית נוגט?
    כמו כן, האם חמאת קקאו זה תמיד פרווה? יש לי כזו בדסקיות כאלה
    והאם ניתן להכין בתבנית של ארטיק? או שזה ידבק אליה?
    תודה

    IP: 188.155.170.20דווח על תגובה זו

  • 8.

    מס' 4 אתה צודק, זאת עברית קלוקלת וזה לא רק שהמילה מיותרת!

    מתכונים לא יכולים להרגיש!, 09/09/11 00:57

    לתרגם מילולית ביטויים משפה אחרת לעברית, ''זה לא מרגיש נכון''-(:

    IP: 85.250.29.49דווח על תגובה זו

  • 7.

    דרך אגב, סיר כפול, גם הוא המצאה יהודית. (ל''ת)

    יובל, 08/07/11 13:12


    IP: 132.69.227.149דווח על תגובה זו

  • 6.

    סיר כפול נקרא בעברית אמבט מרים. (ל''ת)

    יובל, 08/07/11 13:10


    IP: 132.69.227.149דווח על תגובה זו

  • 5.

    הנוגט במיני-מגנום - באבקה או כשהוא כבר עם שמן? (ל''ת)

    שאלה, 23/05/11 09:50


    IP: 79.180.24.45דווח על תגובה זו

  • 4.

    המילה המעצבת "מרגישים" מיותרת במשפט... (ל''ת)

    האזרח קיין, 23/05/11 09:42


    IP: 62.219.147.140דווח על תגובה זו

  • 3.

    שמנת צמחית ומחמאה?!!

    לעולם לא יהיו הדבר האמיתי. נקודה. סימן קריאה!!!!!!, 23/05/11 09:08

    מרגישים מיד בטעמי הלואי

    IP: 132.66.38.213דווח על תגובה זו

  • 2.

    מרגרינה זה דבק עורקים (מפוצץ בשומן טראנס מסוכן)

    יואב, 23/05/11 09:02

    אני מעדיף לקחת את הסיכונים שלי עם אלוהים מאשר להכניס את הרעל הזה לגוף שלי.

    IP: 212.199.123.178דווח על תגובה זו

    • יהודית

      במרגרינה אין שומן טראנס,, 23/05/11 10:15

      זה היה בעבר. היו יש במרגרינה 1% שומן טראנס, שזה לא יותר וקרוב לודאי פחות ממה שיש בחמאה.

      IP: 93.172.16.1 דווח על תגובה זו

  • 1.

    מה זה סוכר שלוק? לא כולנו שפים פה... (ל''ת)

    מ, 23/05/11 08:46


    IP: 81.218.241.5דווח על תגובה זו

    • סוכר שלוק

      גם לא שפית, 23/05/11 15:54

      נראה לי שהכוונה ל''שלוק ליקר'' והמלה פשוט קפצה למעלה

      IP: 89.139.66.111 דווח על תגובה זו