• 9.

    נשמע, ונראה דוחה במיוחד (ל''ת)

    יעלה, 07/05/11 12:48

  • 8.

    איך אפשר להכין את הבננה משני הצדדים, כשהיא כבר ממולאת? (ל''ת)

    והתפוח לא יתרכך אחרי 10 דקות בלבד. מתכונים מוזרים, 07/05/11 02:33

  • 7.

    למה להביא את המטבח לטבע ,לא סובלת מנגלים, מטנף ומסריח (ל''ת)

    אחותנו, 06/05/11 22:41

  • 6.

    טבעוני זה הכי, אחי! (ל''ת)

    יאאאהההה, 06/05/11 18:55

  • 5.

    1 קשקשנית ! ! תאכלי כשר ותשתקי..... (ל''ת)

    נכון יהודים-ואוהבים טעים ! !, 06/05/11 18:49

  • 4.

    חברים יקרים! לא לאכול אוכל שנצלה בתוך נייר אלומיניום! (ל''ת)

    אל תרעילו את עצמכם, 06/05/11 18:07

  • 3.

    נראה טוב, במיוחד הבננה!

    ירון, 06/05/11 17:41

    במקום התערובת אולי אפשר פשוט להכניס שוקולד - גם יעבוד. יום עצמאות שמח :)

  • 2.

    תודה. בלי גופות צלויות ביום העצמאות (ל''ת)

    111, 06/05/11 17:12

  • 1.

    אז למה? בכוונה? או כי זה טעים? (ל''ת)

    לא כשר . אנחנו יהודים, 06/05/11 16:18

    • לא הבנתי למה זה לא כשר, רק צריך עוד רשת חלבית למנגל עליה (ל''ת)

      נ, 06/05/11 18:33

    • די לנג'ס! אי אפשר לרצות אתכם!

      רונה, 07/05/11 01:23

      המתכונים הללו כשרים לחלוטין. מתכון אחד מהשלושה הוא חלבי ואפשר בקלות להפכו לפרווה. אבל בלי לקטר ולהציק אתם לא מסוגלים. די כבר!!! מה קרה, חז''ל פסקו שחייב כל יהודי להפוך עצמו לטרחן ונודניק?