• 6.

    אחלה כתבה, מקיפה ומעמיקה וגם נראה טעים, תענוג. (ל''ת)

    טבעונית, 07/06/11 10:08

  • 5.

    אשמח לקבל את מיילך ע''מ לשלוח עידכון

    רעי מגן השדה, 12/05/11 01:45

    estroi@013.net.il

  • 4.

    ממממממממממ (ל''ת)

    עמיתוש, 04/05/11 16:06

  • 3.

    כבר עכשיו יש שקדים טריים- ירוקים!

    עידית, 04/05/11 14:26

    הם ממש רעילים- חייבים לקלף אותם טוב - אבל יש להם טעם מדהים!

  • 2.

    יש עוד סולם:

    111, 04/05/11 10:37

    אפס פגיעה בבע''ח.
    וההשוואה לסלט כבד מעליב.
    כל הכבוד על המתכון. ינוסה בהתאם.

    • 111,

      שחר, 04/05/11 14:47

      אתה צודק. בד"כ אני מכניסה את זה בקריטריון של ידידותיות לסביבה. בכל המתכונים בצמחוניישן אין ולא יהיו מוצרים מהחי.

  • 1.

    תודה, נהניתי מהקריאה. אנסה...שאלה: עד כמה תוספת העגבניות משפיעה? (ל''ת)

    צמחונית, 04/05/11 09:14

    • צמחונית,

      שחר, 04/05/11 14:46

      לא הבנתי את השאלה. משפיעה על מה?
      כעיקרון הרי אפשר לטחון בנפרד שקדים, עגבניות וזיתים (בתוספת שמן לכל אחד מהם) ואז לערבב לפי הטעם, או פשוט לטחון הכול יחד.