• 4.

    הארטישוק

    מואה, 25/12/12 23:49

    כמה זמן הוא יחזיק? הרי הוא יושב בשמן ומים...

  • 3.

    עגבניות מיובשות: הבדל בין תמונה ותיאור

    אמיל הרעב, 11/05/11 13:38

    במתכון כתוב להוצע את הגרעינים ובתמונה יש גרעינים. מה נכון?

    • אין כאן נכון או לא נכון

      הקיפוד הגדול, 11/05/11 17:06

      בד"כ כשאתה אוכל עגבניות אתה אוכל עם הזרעים או בלי?
      יפה, תעשה באותה צורה גם עם המיובשות.

  • 2.

    לבנה ביתית מיוגורט

    מירה, 11/05/11 13:33

    מניחה בקערה 2 דפים ניר מטבח לשימוש רב-פעמי אחד מעל השני שיהיו כמו כוכב, מכניסה פנימה ארבעה מיכלים יוגורט ובוזקת מלח.
    תופסת יחד את הקצוות של הנייר וקושרת מסביב חוט עבה ותולה על ידית הארון שמעל הכיור כדי שיטפטף ויתייבש. לאחר כעשר שעות מכניסה לכלי קטן עם מכסה, קצת שמן זית, אפשר לבזוק קצת זעתר.
    מעדן!!!

    • אפשר אחרת

      מיכל, 11/05/11 23:34

      אפשר לשפוך את היוגורט למסננת מרופדת במגבת מטבח מבד, ואת המסננת מעל קערה עמוקה. לאחר יממה המים מהיוגורט התנקזו ויש יופי של גבינה.

    • אפשר גם שמנת אחת לעידון הטעם החמצמץ או גבינה לבנה (ל''ת)

      באותו אופן הכנה, 12/05/11 08:11

  • 1.

    שף חמוד שמבשל ומסביר מול העיניים

    בר טוב, 11/05/11 10:06

    אני נהניתי שם.