• 6.

    הגזים עם הכמות הביצים. אפשר להוריד בחצי

    CDN, 21/04/11 21:45

    ומסכים עם מגיב מס 5 - מים רותחים מרככים את המצות מהר יותר אבל צריך לחכות שהעיסה תתקרר לפני שמוסיפים את הביצים (אחרת הן תתבשלנה תוך כדי ערבוב עוד לפני הטיגון).

  • 5.

    יפה אבל מסובך, הנה מתכון מגניב ויותר פשוט

    יוגב, 21/04/11 17:23

    במקום להשרות במים יש להוסיף מים רותחים (מרכך יותר טוב את המצות) וחלב. בהמשך להוסיף לתערובת הרבה בצל קצוץ, גבינה מלוחה וכן חתיכות גבינה צהובה (הסוג לפי הטעם) פלפל שחור גרוס וזיתים. לטגן בשמן זית, כשהמציה משתחררת ממקומה להקפיץ בסטייל באויר ולהפוך לצד השני. מומלץ לאכול עם קוטג' קר או עם שמנת, עגבניות, ופרוסות בצל חי מתובל בשמן זית.
    בתיאבון.

    • אפשר לבוא לאכול? (ל''ת)

      חיה, 23/04/11 19:31

  • 4.

    יאממממיייי (ל''ת)

    אחת שממש רעבה, 21/04/11 12:31

  • 3.

    מ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 21/04/11 12:26

  • 2.

    עדיף פתות - אותו דבר עם מלאווח (ל''ת)

    אורי, 21/04/11 10:37

  • 1.

    או בעברית - "מציה"

    שפוי, 21/04/11 09:21

    לא חייבים לחזור לגלות בכח.
    יש מלים לאוכל גם בעברית - את היידיש תשאירו ליום השואה (המימונה של האשכנזים).

    • שפוי? (ל''ת)

      שויין, 21/04/11 11:56

      • לא שפוי בוודאות אפילו הייתי אומר גזען מגעיל !!! יום השואה ? (ל''ת)

        מזרחי, 21/04/11 13:48