• 2.

    חרוסית פולנית לא צריך לשים במקרר

    אורן, 16/04/11 21:19

    מספיק לשים ליד האמא הפולניה

  • 1.

    הרבה סילאן תמרים + שברי מצה דקיקים + אגוזים גרוסים

    החרוסת שלי, 16/04/11 21:17

    סילאן מאיכות טובה
    שכבה יפה של שברי מצה דקיקים מעורבבים עם אגוזים גרוסים.

    • לא מתאים למסורת

      אורי, 16/04/11 23:51

      החרוסת משמשת לטבילת המרור, לפני שמגיעים למצה. לא נהוג לטעום מצה ולו גם שברי מצה, לפני שמברכים עליה. ומי שמצפצף על זה - שיינעם לו.