• 2.

    ארוחת ערב בג'ורג'יז

    יניב, 29/11/11 08:32

    שלום,
    לפני כשבועיים סעדנו אישתי ואני לכבוד נישואינו במסעדת ג'ורג'יז בירושלים וזאת בשל פרסום של המסעדה באינטרנט.חיפשנו אוכל אוטנטי ויחד עם זאת טעים!.

    אסביר לפי נושא:
    המסעדה הייתה קרה ללא חימום כאשר בחוץ קר וגשום.
    המסעדה אינה מסודרת כפי שמסעדה אמורה להיות ואני מתכוון לשולחנות, מי שיושב בצד אולי יש לו פרטיות אך אלו היושבים במרכז כמונו או אלו הקרובים לשירותים נאלצו להצטופף עם עוד זוגות ושולחנות קרובים מאוד אשר אף פגעו בכיסא של אישתי מס' פעמים.
    מנהל המסעדה הסתובב כל הזמן בין השולחנות והסתכל על הנעשה. ההרגשה הייתה שאין פרטיות ואי אפשר לדבר על נושאים בלי שהמנהל יקשיב.
    חוסר נוחות -אני מדגיש חוסר פרטיות.
    ברקע הייתה מוזיקה נעימה שהתנגנה ע''י נגן.
    לגולת הכותרת האוכל שעליו אומר בקצרה :טפל יותר בצק מאשר מילוי כגון חצ'אפורי, הסלטים היו טפלים וקרים מאוד כך שכמעט ולא הורגש טעמם.
    אני שהזמנתי עיקרית צ'נאחי נרתעתי מצורת ההגשה כאילו זרו לצלחת אוכל ואמרו תאכל, יותר שומן כבש מאשר בשר והאוכל לא היה ממש חם כאילו חומם כרגע.אישתי הזמינה חרצ'ו, אציין שהיא אכלה יותר לחם מאשר אוכל.
    ציפינו ליותר-חבל מאוד

  • 1.

    החרצ'ו המסורתי הוא דווקא מעגל או בקר ולא מכבש.

    גוגיה, 14/04/11 11:31

    חרצ'ו מכבש הוא גימיק בלבד שנוצר כאשר היו בעיות עם אספקת הכבש בברה''מ. היה קשה מאוד להשיג בשר כבש (שלא נדבר על טלה) ולכן חרצ'ו כבש היה נתפש כמשהו אקזוטי-אותנטי-אמיתי. זו טעות, יש מאות מתכוני חרצ'ו מאיזורים שונים בגאורגיה ורובם המכריע על בסיס עגל-בקר.