• 10.

    bread (ל''ת)

    MRirenalia@clalit.org.il, 13/12/12 14:49


    IP: 212.199.244.112דווח על תגובה זו

  • 9.

    ספר הבישול המוזכר

    בשלנית בכיף, 29/06/12 18:29

    יותר מזוועה- לא מדויק, לא טעים ועם שגיאות שגיאות שגיאות

    כל אחד יכול להוציא היום ספר- אם הוא יכול לשלם למו''ל. אבל מי אמר שצריך לקנות

    IP: 79.181.16.78דווח על תגובה זו

  • 8.

    הלחם עם החמאה יצא לא מוצלח בכלל

    ענבר, 29/02/12 19:10

    התפורר לגמרי. עדיפה הגרסה שבה אין חמאה בכלל.

    IP: 77.127.42.206דווח על תגובה זו

  • 7.

    הכנתי את הגרסה עם הקמח המלא. כמה הערות/שאלות

    ליאור, 19/12/11 21:55

    א. בזמן הכנת הבצק הוא התפורר ואי אפשר היה ליצור ממנו כדור. הוספתי 2 כפות מים וזה עזר.

    ב. הלחם היה בתנור 40 דקות, הקיסם יצא יבש לגמרי בכל מקום שדקרתי ולמרות זאת הלחם לא לגמרי אפוי מבפנים.
    אבל טעים...

    IP: 93.173.49.228דווח על תגובה זו

  • 6.

    שוב מתכון מוכר ולעוס לעייפה עם הקדמה משעממת ומייגעת (ל''ת)

    נו, באמת., 10/04/11 20:01


    IP: 209.198.90.52דווח על תגובה זו

    • ל-6, למה להגיב כך ? אני אוהבת את המדור ואת רותי מאוד (ל''ת)

      קוראת קבועה, 11/04/11 14:24


      IP: 212.199.244.112 דווח על תגובה זו

      • אז שיהיה לך לבריאות. אבל מותר להביע גם דעה אחרת, לא? (ל''ת)

        המתכונים באמת נדושים ומוכרים עד אימה., 11/04/11 22:38


        IP: 209.198.90.52 דווח על תגובה זו

        • ל-6

          שששש, 17/10/11 19:52

          כן, אבל האם יש הצדקה להתבטאויות מגעילות??
          ואל תטרח להגיב

          IP: 87.69.143.89 דווח על תגובה זו

  • 5.

    מתכון בריא ללחם אירי...

    אבי, 10/04/11 16:43

    ל 4 כיכרות

    2 כוסות קמח מלא
    2 כוסות קוואקר טחון או קמח לבן רגיל
    5 כפות סוכר חום
    1 כפית מלח
    2 כפית סודה לשתייה
    חצי כוס אגוזי מלך
    כוס צימוקים מושרים
    שליש כוס שמן זית טוב
    1.5 כוס ריוויון או יוגורט

    מערבבים חומרים יבשים, מוסיפים צימוקים ואגוזים
    מוסיפים נוזלים ולשים עד לקבלת עיסה אחידה
    יוצרים 4 כיכרות וחורצים צלב באמצע
    אופים כ 30 דקות בתנור 190 מעלות

    IP: 62.0.44.101

  • 4.

    נראה מדהים, אבל יש תחליף פרווה לריוויון? (ל''ת)

    אוהבת לבשל, 10/04/11 13:14


    IP: 212.76.116.39דווח על תגובה זו

    • חלב סויה - מומתק אם יש צימוקים, לא מומתק - אם מלוח (ל''ת)

      הצמחונית, 11/04/11 14:26


      IP: 212.199.244.112 דווח על תגובה זו

      • לא בטוח!

        רונה, 11/04/11 16:40

        עד כמה שאני מבינה, צריך את החומציות של הרוויון כדי שהסודה לשתיה תמלא את תפקידה ותתפיח את הלחם. אני לא יודעת אם חלב סויה יכול למלא את הפונקציה הזו. נסי אולי לחפש בגוגל מתכונים ללחם סודה טבעוני, ושם תמצאי איך אפשר לפתור את הבעיה הזו.

        IP: 108.3.241.55 דווח על תגובה זו

        • לחלב סויה תוסיפי כף מיץ לימון (ל''ת)

          עדי, 01/02/13 23:57


          IP: 84.229.125.174 דווח על תגובה זו

  • 3.

    רותי את מבקרת פה או שלא? אם כן זו הפעם השלישית שאני

    יעקב, 10/04/11 13:04

    כותב לך ולא נענה כלל.
    יש סיבה?
    כתבתי לך למייל המצורף למגזין כל יום שישי לפני שבועיים.
    יום טוב.
    ביי.

    IP: 87.69.160.129דווח על תגובה זו

  • 2.

    ניסיתי, יצא משהו משהו (ל''ת)

    ניטש, 10/04/11 12:52


    IP: 82.1.85.187דווח על תגובה זו

    • אז תחליטו יצא טוב או לא טוב? (ל''ת)

      מילי, 17/07/11 22:58


      IP: 89.139.208.218 דווח על תגובה זו

  • 1.

    ניסיתי, יצא לא משהו (ל''ת)

    ניטש, 10/04/11 12:32


    IP: 80.74.111.178דווח על תגובה זו