בשלנית בכיף, 29/06/12 18:29
IP: 79.181.16.78דווח על תגובה זו
הלחם עם החמאה יצא לא מוצלח בכלל
ענבר, 29/02/12 19:10
IP: 77.127.42.206דווח על תגובה זו
הכנתי את הגרסה עם הקמח המלא. כמה הערות/שאלות
ליאור, 19/12/11 21:55
IP: 93.173.49.228דווח על תגובה זו
שוב מתכון מוכר ולעוס לעייפה עם הקדמה משעממת ומייגעת (ל''ת)
נו, באמת., 10/04/11 20:01
IP: 209.198.90.52דווח על תגובה זו
ל-6, למה להגיב כך ? אני אוהבת את המדור ואת רותי מאוד (ל''ת)
קוראת קבועה, 11/04/11 14:24
IP: 212.199.244.112 דווח על תגובה זו
אז שיהיה לך לבריאות. אבל מותר להביע גם דעה אחרת, לא? (ל''ת)
המתכונים באמת נדושים ומוכרים עד אימה., 11/04/11 22:38
IP: 209.198.90.52 דווח על תגובה זו
שששש, 17/10/11 19:52
אבי, 10/04/11 16:43
נראה מדהים, אבל יש תחליף פרווה לריוויון? (ל''ת)
אוהבת לבשל, 10/04/11 13:14
IP: 212.76.116.39דווח על תגובה זו
חלב סויה - מומתק אם יש צימוקים, לא מומתק - אם מלוח (ל''ת)
הצמחונית, 11/04/11 14:26
IP: 212.199.244.112 דווח על תגובה זו
רונה, 11/04/11 16:40
IP: 108.3.241.55 דווח על תגובה זו
רותי את מבקרת פה או שלא? אם כן זו הפעם השלישית שאני
יעקב, 10/04/11 13:04
IP: 87.69.160.129דווח על תגובה זו