• 12.

    ''במידה והם אורגניים''- באיזו שפה זה ?

    הגהה, 09/04/11 15:14

    על איזו מידה מדובר ? מה זה ''במידה ו'' ? אולי התכונתם ל''אם'', בעברית ?
    נא הגיהו.

  • 11.

    בשביל החרטה הישנה הזו צריך ''תזונאית''??? (ל''ת)

    מפהק, 09/04/11 07:17

  • 10.

    טבע עוף זה זוגלובק. ושמענו עליהם כבר... (ל''ת)

    טבע מה?, 08/04/11 15:59

  • 9.

    איך הגיע לכמות כזאת של קלוריות?? (ל''ת)

    נעמי, 07/04/11 00:44

  • 8.

    היא בנתה את המתכון הזה לבד-לבד?

    תוהה, 06/04/11 16:11

    אחד המורכבים שראיתי. ויצירתי בטירוף.

    • חה חה חה (ל''ת)

      חה חה חה, 09/04/11 07:16

  • 7.

    מתי יבינו שתזונאית היא לא מורה לבישול?

    מורה לבישול, 06/04/11 09:24

    שכל אחד יעסוק במקצוע שלו.
    לו חברת העופות היתה מוכנה לשלם את המחיר של מומחה אמיתי לבישול ולא לוקחת בחצי חינם את התזונאית שתמורת הפרסום נותנת מתכון לא מקצועי אז היה יוצא משהו חיובי.
    במקום זה קיבלנו חירטוט. כרגיל.

    • המתכון מדוייק ומצויין! (ל''ת)

      בשלנית ותיקה, 06/04/11 11:27

      • אז איך כ''כ הרבה קלוריות??? (ל''ת)

        דליה, 07/04/11 00:51

    • מומחית- אעלק, עשתה קורס של חודשיים (ל''ת)

      האמת שתזונאית היא גם לא דיאטנית, 07/04/11 11:32

  • 6.

    רק בדיוק מכינים, רק שאז צריך להוסיף קצת אבקת מרק

    ., 05/04/11 20:51

    כדי שיהיה טעם באמת...
    ;)

  • 5.

    אבקת מרק עוף זה לא ''טבעי'', זה פשוט טעים וטעים זה בריא מאוד (ל''ת)

    עגמת נפש מלאכול את המתכון העלוב הזה - זה רעל !!!!, 05/04/11 20:35

  • 4.

    זה יותר כמו מרק אמצע (ל''ת)

    הבונבון, 05/04/11 19:54

  • 3.

    זה כי מרק עוף אמיתי של סבתא צריך להיות לפחות 3 שעות על האש

    עושה מרק, 05/04/11 19:50

    אני עושה בידיוק אותו מתכון עם בצל במקום שום. מתכון של סבתא של בעלי יוצא די טוב.

  • 2.

    ממממממ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 05/04/11 16:16

  • 1.

    ניסיתי, יצא לא משהו (ל''ת)

    ניטש, 05/04/11 11:11

    • הוספה

      רעיה, 06/04/11 21:16

      להוסיף צרור שמיר ומי שרוצה יותר מזה להוסיף כרוב מקורזל שטוף היטב ויצא לך מרק יוצא מן הכלל. לא לבשל הרבה זמן שלושת רבעי שעה , מספיק. באחריות ובתיאבון.

    • ניסיתי יצא מצויין (ל''ת)

      ניטש, 09/04/11 12:10