חזרנו עכשיו מטאפס בשוק... ולעמן האמת אני קצת בשוק! ומרגיש שאני חייב לחלוק את החוויה למען הדורות הבאים....
הזמנו מספר מנות. ראשית אף אחת מהן לא הייתה טעימה באופן מיוחג או יצירתית במיוחד – כולן ענו להגדרה ''בסדר''. שנית לכולן היה מחיר גבוה – תכינו את עצמכם להוצאה כבדה. כ35-50 ש''ח לכל ביס. וזה לדעתי – המון.
הזמנו כבדים שהיו עשויים מדי... החזרנו אותם וקיבלנו כבד לא עשוי בכלל- נא. יש דרך לעשות כבדים וזה לא יותר מדי ולא פחות מדי. בטח אם אני מקבל כבד וחצי גרועים בתמורה להמון כסף. לסיום הופתענו כשחייבו אותנו על 2 מנות: הכבדים העשויים שהחלפנו והכבד הנא והלא מוכן. עם יד על הלב וכנות עצמית כבדים אצל אווזי טעימים משמעותית יותר ועולים עשירית....
בקצרה – זה הרושם שלי:
מקום שמבוסס על חמדנות וגרידיות.
יש מקום ליקר ומצויין אבל אין מקום ליקר ובינוני!