• 8.

    חברים אולי נצא לטיטל (ל''ת)

    נוסה נוסה אמינינחנח, 18/10/13 14:34


    IP: 212.179.225.101דווח על תגובה זו

  • 7.

    במתכון של הקראמבל לא ברור איזה מרכיבים שייכים לבצק ואיזה למילוי

    ליאור, 20/12/11 16:59

    במיוחד לגבי הפרמזן זה לא ברור.

    IP: 93.173.49.228דווח על תגובה זו

  • 6.

    שכחת לציין שהבצק של מעדנות על בסיס מרגרינה!!! (ל''ת)

    כ, 05/04/11 20:19


    IP: 217.132.113.100דווח על תגובה זו

  • 5.

    אוכל דרק שעושה רע לגוף. (ל''ת)

    מבין, 04/04/11 05:45


    IP: 96.237.137.55דווח על תגובה זו

  • 4.

    תגובה לתגובה אחת

    אני לא מפה, 03/04/11 22:51

    ניטש יקירה, האמיני לי אין לי שום קשר לכותבת או למערכת. אך באמת מעניין אותי מה בדיוק הספקת להכין להתאכזב ולעדכן את כולנו בשעה אחת ו20 דקות שהרי תגובתך ממש סמוכה לפירסום המאמר????
    אגב אהבתי את הניסוח בכתבה עצמה בפתיח לטארט בצלים ''הוא בצק שאוהב להישבר כשמרדדים אותו ואי לכך הוא כנראה גם אוהב שמקללים אותו ואת אמ-אמא שלו. '':)

    IP: 178.208.217.100דווח על תגובה זו

  • 3.

    כשאת כותבת על בלוג, נא ספקי קישור, כשאת כותבת כל ספר חדש, נא ספקי

    הצעת ייעול, 03/04/11 16:56

    מתכונים לדוגמה. אחרת מה הטעם?

    IP: 93.196.238.232דווח על תגובה זו

  • 2.

    בתקווה שאת קוראת תגובות רותי.הגבתי בעבר וגם כתבתי לך

    יעקב, 03/04/11 16:00

    ולא נענתי עד כה.
    כתבי אליי ל-jack7367@yahoo.com
    יום טוב לך.ביי.

    IP: 87.69.160.129דווח על תגובה זו

  • 1.

    ניסיתי, יצא לא משהו (ל''ת)

    ניטש, 03/04/11 10:53


    IP: 80.74.111.178דווח על תגובה זו

    • ניטש אתה כמו דני מקנדה

      בוז'י, 04/04/11 00:36

      עושה רושם שאתה די חופר פה בערוץ האוכל, וכנראה גם די מבין. אז אולי תתן לנו insight אמיתי במקום לחתום כמו בוט על כל כתבה, הא?

      IP: 93.172.52.29 דווח על תגובה זו

    • ואאו (ל''ת)

      ניטיש שם מדהים, 18/10/13 14:34


      IP: 212.179.225.101 דווח על תגובה זו