• 8.

    חצי כוס שמן? אוי (ל''ת)

    אחת, 10/06/11 23:44

  • 7.

    בבקשה. האם סיר עם תחתית רגילה לא עבה יהיה בסדר. או מה הכוונה תחתית עבה

    האם הכוונה לתחתית ברזל. האם אפשר במחבת מהטובות?, 05/04/11 08:11

    וגם, האם רוטב הפלפלים הוא המצאה או רוטב איטלקי? לא מתאים לאיטלקים לטחון

  • 6.

    מוזר בראגו כמות העגבניות המעטה. למה הכוונה גבעול סלרי (ל''ת)

    האם מדובר ב'עלי סלרי'., 05/04/11 08:09

  • 5.

    קצת מאכזב למצוא מתכונים בנאליים ושגרתיים

    טוני טוניניו, 04/04/11 14:08

    משפית כה מוערכת שמפליאה במסעדה שלה.

    קיויתי למצוא מעט מהיצירתיות במתכונים כאן.
    חבל.

  • 4.

    תמר החביבה עלי עד מאוד

    גיא, 04/04/11 14:06

    כוס וחצי שמן נשמע לי קצת הרבה ל-4 מנות...

    • רשום חצי כוס (ל''ת)

      תקרא שוב, 05/04/11 11:13

  • 3.

    ממתי שמים פטרוזיליה ברוטב פסטו? רק בזיליקום! (ל''ת)

    פחחחחחח, 04/04/11 12:20

    • אגב, המתכון הקלאסי לפסטו הוא בזיליקום, צנוברים, שום, שמן זית, מלח ופלפ

      מיכל, 04/04/11 13:12

      לא חייבים לשים פרמז'ן ברוטב, אלא להכין את המחית ואז להוסיף לפסטה ולרוטב את הגבינה

    • צודק. (ל''ת)

      איתן, 04/04/11 14:41

  • 2.

    ניסיתי, יצא לא משהו (ל''ת)

    ניטש, 04/04/11 10:46

  • 1.

    רוטב ראגו הוא רוטב בשר בהגדרתו. לא צריך להמציא - רוטב עגבניות... (ל''ת)

    ויוה איטליה, 04/04/11 09:06

    • מה שפורסם פה זה רוטב בולונז קלאסי. הכל בפנים והכל מדוייק. (ל''ת)

      איתן, 04/04/11 14:44