• 8.

    העיפו את שרי אנסקי והביאו את ההזויה הזאת עם מתכונים מהתחת????? (ל''ת)

    מישהו יכול להסביר לי למה, 28/03/11 07:48

  • 7.

    עוגיו.נט :))

    רון, 28/03/11 00:27

    התמזל מזלי לטעום מהטראפלס המאלפים ושאר הטירוף שהולך שם בבלוג..:)ממליצה להציץ ולנסות להכין בעצמכם, או סתם לקנא ;)

  • 6.

    גם כתבה על אוכל יכולה להיות מצחיקה

    חגית, 27/03/11 16:50

    זה כנראה בזכות היפאנים,
    תודה !

  • 5.

    ניסיתי, יצא לא משהו (ל''ת)

    ניטש, 27/03/11 14:44

  • 4.

    כמה הערות

    N, 27/03/11 14:23

    1. לא חייבים פתיתי תפ''א, אפשר בלעדיהם - קמח, ביצים ומים. בנוסף לכרוב, גם תירס נמצא הרבה בתערובת.
    2. את הפסטרמה טעים להניח על האוקונומיאקי, כך שהכשהופכים אותו היא נצרבת ישירות. זה מאוד חשוב. כנ''ל אם משתמשים בפירות ים - מניחים מעל ללביבה.
    3. אוקונומיאקי ללא פתיתי בוניטו זה לא זה. שווה להתאמץ ולמצוא.
    אם תחפשו בגוגל אוקונומיאקי, תמצאו את המתכון שלי :)

  • 3.

    שנים שאני מכיר את זה

    דויד, 27/03/11 08:50

    כפיצה יפנית! סוף סוף יש לזה את השם האמיתי שלו ובנוסף גם מתכון ! אין מאושר ממני ברגע זה .
    תודה

  • 2.

    מעניין ביותר ,צריך לנסות ,נראה כמו תחליף רואי לסושי המעפנן שמשעמם כבר (ל''ת)

    שונא-אורז, 27/03/11 02:31

  • 1.

    אוקונומיאקי בטוקיו

    קוג'י קבוטו, 26/03/11 23:11

    אכלתי אוקונומיאקי ברובע אסאקוסה בטוקיו, פשוט מעולה. האם מישהו יודע אם זה הגיע לארץ?

    • חיפשתי בנרות בכל מקום, עוד לא הגיע לארץ

      טל, 27/03/11 06:55

      אני דווקא מעדיף את הגירסא ההירושימית.

      • ובצדק: האוקונומיאקי של הירושימה ידוע בכל יפן (ל''ת)

        רגב פורת, 27/03/11 08:17