זה לא מסתדר כיהבישול של המש קצר הרבה יותר. גם אם מוסיפים אותו באמצע הבישול של השעורה זה לא יותא טוב כי תיווצר עיסה.
אפשר לחסוך גז אם מחליטים לא לבשל את המש בכלל אלא רק להנביט אותו (ראי ''גיוונים'')
כרגיל מתכונים מקסימים וטבעוניים להפליא.
ממש עשית לי חשק ואני ישר רצה לקנות שעורה ומש. את שניהם אני אוהבת בנפרד עד מאד, וגם אוהבת מג'דרה, אז בטח זאת מנה מעולה.
כשהייתי ילדה הייתי קוטפת שעורה בשדה ואוכלת טריה. שכחתי בכלל שזה קיים...
תודה לך.
השקר הגדול של הצמחוניים וטבעוניים הוא שהם לא מנצלים בעלי חיים. כל עוד כל האוכל בא מהגינה שלכם, אולי. אבל כל דבר שנקצר בשדה כמו חיטה או סויה כולל הרג של הרבה חיות קטנות שבאו לנשנש נדרסות על ידי המכונות הגדולות.