השף הנכבד.
לציר המרק ניתן להשתמש בכרעי עוף ולמעשה גם מומלץ. להרתיח במים. כשהקצף עולה לסנן את העוף לשטוף קלות ולחזיר לסיר נקי עם מים ולהביא להרתחה. להוסיף קורטב של: מלח פלפל כמון וכורכום לפי הטעם וכן בצל קלוף שלם. אופציה טעימה היא לפתוח קופסאת שימורי גרגרי חומוס לשטוף ולהוסיף למרק.אפשר גם להוסיף לימון פרסי יבש. בין אחד לשלושה לפי הטעם. עד כאן פשוט וקל וטעים ואפשרי לאכול בתור רוטב על אורז לבן. אם רוצים להוסיף גונדי אמיתי (פרסי לא אשכנזי)אז ככה:
יש לטחון את הכמויות האמורות לעיל של חומוס ועוף ביחד עם בצל מקולף לא מבושל!!! אחרי הטחינה יש להוסיף מלח פלפל כמון כורכום והל לפי הטעם ולערבב, את העיסה הזאת יש לטחון שוב. לקחת את העיסה, ליצור כדורים יפים ושוים בגודלם ןלהוסיף את זה למרק הרותח. להוריד את האש קמעא ולבשל במשך כחצי שעה בסיר מכוסה!!!! טעים מאוד ובלי שמן!!!!!
חג שמח והא לא לצנזר את התגובה עבדתי עליה קשה מאוד:)