• 6.

    ל-3 ו-5

    עזרה עם המתכון, 10/10/11 16:54

    ההערות שלכם מצוינות, גם אני ראיתי את הפאקים האלה במתכון. בכל אופן כדי לעזור לכם:
    בעניין כמות הביצים: ביצה אחת היא בערך 63-75 גרם, אז 250 גרם זה בערך 3-4 ביצים (חושב לפי ממוצע מעוגל של 70 גרם לביצה, שיצא 3.5 ביצים). תשקלו את הביצים ותחליטו על הכמות הסופית שנכנסת ''לפי העין''.
    בעניין ''יחידת גבינת עיזים'': הכוונה בד''כ לגלילי גבינת עיזים לבנה רכה עד חצי קשה במשקל של 150-250 גרם פר גליל, אז קחו ''לפי העין'' או לפי טעם אישי. דוגמאות למותגים של גלילי גבינות עיזים כאלה: ''פרומעז'' של תנובה, ''מה-עז'' של משק צוריאל, ''סנט מור'' מצרפת או ''מטסלר גבינות עיזים''.

  • 5.

    איזה מתכון מחורבן!

    רונית, 22/03/11 18:43

    ממתי כותבים ביצים בגרמים? ואיפה גבינת העיזים, המוזכרת במצרכים ולא באופן ההכנה? ומה זה יחידה אחת גבינת עיזים? באיזו כמות של גבינה מדובר? רע לתפארת. חבל שלא קוראים את המתכונים לפני שמפרסמים אותם

  • 4.

    עמליה - אחד המקומות הטעימים אם לא ה (ל''ת)

    דניאליק, 15/03/11 11:42

  • 3.

    250 גר' ביצים???? ועוד במלית לפאי???

    שערוריה, 14/03/11 21:34

    מילא, יש בתחום הקונדיטוריה דברים מאוד עדיני ומדוייקים, שבהם באמת צריך לשקול חלבונים וכאלה, אבל במלית לפאי???
    2 ביצים? 3 ביצים?
    תנו מתכון נורמלי!

  • 2.

    למה לא לכתוב כלום על יום הפאי עצמו

    אנילי, 14/03/11 17:26

    חוץ משמקורו בדיחה
    :(

  • 1.

    אני אוהב poontang pie (ל''ת)

    אלון, 14/03/11 17:26