• 9.

    יש טעות ברכיבים של הבצק

    ליאור, 13/03/11 23:11

    כוס קמח וכוס מים יניבו בלילה נוזלית לגמרי. כשאני מכינה לחם אני שמה כוס מים על *שלוש* כוסות קמח. לכן, אני מציעה: שליש כוס מים על כוס קמח או כוס מים על שלוש כוסות קמח.

    • צודקת

      אני, 16/03/11 11:17

      הבצק בודאי לא צריך כוס.על כמות המים הזו צריך כמעט 3 כוסות קמח או יותר

  • 8.

    ניסיתי, יצא לא משהו (ל''ת)

    ניטש, 13/03/11 14:14

  • 7.

    יופי של מדור

    חתוליקו, 13/03/11 11:19

    אינפורמטיבי וכתוב בתנופה ובכשרון. בהצלחה.

  • 6.

    כמה שהיא מנסה לחקות את אמא שלה

    וממש לא מצליח לה..., 13/03/11 07:19

    כל כך מוזר הנושא הזה של ילדים שרוצים לעשות בדיוק מה שההורים שלהם עושים למרות שאין להם רבע מהכישרון.
    מוזר ועצוב.

  • 5.

    הספר הקודם שלא אבי ובני גרוע שם דבר לא יוצע טעים גרוע מאוד

    אסף זמלר, 12/03/11 18:43

    וסתם למי שירוצה לדעת אז יש לי השכלה קולונרית ועבדתי במסעדות הטובת בישראל קניתי את הספר לאוסף שלי בשביל ההשראה אבל שם מתכון לא יצע טעים היה כמה בלתי אכילים
    זה אף פעם לא קרה לי עם ספר בישול ששם מתכון לא מצליח

    • אתה צודק. ספר שנופל בין הכסאות - אוכל של מסעדה ומתכונים שאי אפשר להכין (ל''ת)

      ועכשיו השטות הזאת עם העוף כאילו שחסרים מתכוני עוף, 13/03/11 09:10

  • 4.

    רותי המלכה

    סינית, 12/03/11 17:08

    יופי של מתכון ולגב הבראסרי - מלים כדורבנות. מזמן לא קראתי תאור מדוייק כל כך

    • כן, מלכה - כמו המלכה אליזבט על שלל כובעיה היפים (ל''ת)

      וגם שאר משפחת המלוכה הבריטית. שלא נדע., 13/03/11 04:19

  • 3.

    ממממממממממממ (ל''ת)

    עמיתוש, 12/03/11 16:09

  • 2.

    זה במקום אנסקי ?

    אפי, 12/03/11 11:15

    יותר משעמם מהקודמת.

  • 1.

    נראה מתכון מצויין, ולגבי המלח והבצק:

    קוראת ונהנית, 12/03/11 09:38

    אני קונה עוף בסופרמרקט, שם הוא תמיד כשר. הוא מאד מלוח מטבעו, לכן יש להיזהר מאד - מלח אפשר תמיד להוסיף אבל קשה להוציא.... וגלבי הבצק - למי שיש גישה לבצק שמרים קפוא מהסופרמרקט (מה שנקרא בצק לחם קפוא) - אפשר להשתמש בו בהצלחה ולחסוך שלב בהכנה פה.