• 3.

    הרבה יותר טעים זה קוראסון באופן הבא

    מישהו, 10/03/11 14:36

    לוקחים קוראסון חמאה של ארומה (או כמו זה שנראה בתמונה)

    מורחים על שכבה דקה של חמאה.
    חותחים 2 פרוסות דקות של עגבנייה.

    לסיר עם מים רותחים מכניסים ברתיחה ביצה ל 3.5 דקות בדיוק! (ביצה רכה).

    מתחילת בישול ביצה במקביל, על מחבת מחממים קצת בייקון מעושן (או שינקן מעושן, גם הולך)

    על הקראסון מניחים 2 פרוסות עגבניה 2 עד 3 פרוסות של נקניק ועל זה שופכים את הביצה הרכה סוגרים את הקראסון ואוכלים, רוטטים וצורחים מרוב אושר ותענוג!

    • How un-kosher (ל''ת)

      jew, 10/03/11 16:30

  • 2.

    אומרים "קרואסון", לא "קוראסון" (ל''ת)

    תיקון, 10/03/11 13:12

  • 1.

    ניסיתי, יצא לא משהו (ל''ת)

    ניטש, 10/03/11 12:55