• 6.

    פנקייק

    המלצה, 15/01/15 22:33

    http://pancakerecipe.webzai.com/20pancakes - רק פנקייק

    IP: 149.88.98.18דווח על תגובה זו

  • 5.

    לא רשום כמה חלב להוסיף לבלילה במתכון הבסיסי (ל''ת)

    ריאליטיפריק, 09/03/11 14:48


    IP: 87.68.47.197דווח על תגובה זו

  • 4.

    ניסיתי, יצא לא משהו (ל''ת)

    ניטש, 09/03/11 01:53


    IP: 85.65.98.227דווח על תגובה זו

    • הכל יוצא לך לא משהו, אולי תסיק מסקנות??

      השף המשפשף, 09/03/11 22:01

      או שפשוט אל תשכח לקחת את הכדור בבוקר ותנסה לחפש תשומת לב בחברת אנשים אמיתיים?

      IP: 82.1.85.187 דווח על תגובה זו

  • 3.

    חלב? עדיף בלי... אבל לא ברור המתכון

    נעמה, 08/03/11 18:43

    כתוב להוסיף את הנוזלים ליבשים, אין במתכון הראשון חומרים נוזלים, כפית תמצית וניל זה נחשב רטוב?

    ובסוף כתוב בהערות:
    ''6. כדי להוסיף אווריריות, אפשר להמיר חלק מהחלב במי סודה. ''

    איזה חלב? חלב השקדים במתכון השני?
    אין נוזלים בראשון...
    והאמת שעדיף בלי חלב פרה... מעדיפה לא להכניס הפרשות של בעלי חיים לאוכל שלי

    IP: 79.180.113.56דווח על תגובה זו

  • 2.

    הפנקייקים שהבריטים אוכלים הם שונים

    גרה פה, 08/03/11 16:51

    הם דקים ויותר דומים לקרפ, הפנקיקים שמוצגים פה נקראים ''פנקייק אמריקאי'' באנגליה. הם כמעט ולא אוכלים אותו עם מייפל ושוקולד וכו', אלא עם לימון סחוט וסוכר ולפעמים עם גולדן סירופ.

    IP: 79.177.249.221דווח על תגובה זו

  • 1.

    ממממממממ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 08/03/11 16:00


    IP: 77.127.216.67דווח על תגובה זו