• 6.

    מרק שעןועית טהרנית (מטהרן)

    הילדה, 02/02/11 19:02

    כולל בשר חתיכות לא טחון.
    לאחר הבישול מועכים את המרק השעועית ירקות והבשר.לפני ההגשה .ממש טעים.ואין לי כוח לפרט מה ומי.וכמה. ככה וככה ואתם יחד עם המשפלה תמשיכו לצחוק.אבל תסתכלו על עסמכם במראה .תראו תמונה מצחיקה או מסחיקה יותר.
    בדוק.
    :-).

  • 5.

    אני מוסיף למרק גם לֶפָקס. תבלין חשוב מאוד! (ל''ת)

    דודי, 02/02/11 02:07

  • 4.

    מומלץ להשתמש בשעועית רומנית מסוג בובצקעס

    מוסא קאראף, 01/02/11 16:34

    לפי השיטה הפרסית מרסקים עשירית מהפאסוליה היינו שעועית מבושלה ומוסיפים עד תום הבשול.

  • 3.

    אם משתמשים בשעוית מסנפרוסט צריך עדין לבשל אותה לפני כן? (ל''ת)

    והאם אפשר להחליף את העדבניות ברסק עגבניות?, 01/02/11 15:27

  • 2.

    כמה זמן השעועית צריכה להתבשל במים? כמה זמן זה לוקח? (ל''ת)

    לילך, 01/02/11 14:58

  • 1.

    מי הבישול של השעועית

    עינת, 01/02/11 12:57

    עדיף לא להוסיף את מי הבישול של השעועית למרק, מכיוון שהם מכילים את הגזים שיוצאים מהשעועית בבישול. כדאי גם להחליף את המים מספר פעמים תוך כדי הבישול של השעועית.

    • העם החליט - מרק שעועית!!!!

      noemy, 02/02/11 11:14

      מסכימה במאה אחוז!!!!

      כמו כן, כדאי להוסיף לשמן הטיגון של הירקות נקניק קבנוס . מוסיף למרק ניחוח וטעם נפלא. מנסיון!!