• 6.

    די, זה ככ טעים שבא לי לבכות. הכנתי עכשיו מראש לשבת (ל''ת)

    תודה, 09/02/11 16:32

  • 5.

    למה עם פול? כדי ש G6PD ימותו מזה?

    yaniv, 31/01/11 08:59

    תתחשבו גם באחרים

  • 4.

    מי רוצה לגעת לכם בחריימה???

    גרזן, 30/01/11 18:02

    די כבר עם הכבדות, זה אחלה מתכון,בהשראת החריימה של הסבתות, לא מדוייק!!!, מה קרה??? מי שרוצה שינסה, ומי שלא שלא ינסה, אני ניסיתי ויצא סוף סוף הדרך, בתיאבון ויום יפה לכווולם

  • 3.

    אחת ולתמיד ! קבלו חריימה טריפוליטאי אמיתי

    גלית שלוש, 30/01/11 11:31

    מושט/ לוקוס/ בורי

    רביחה עשויה מ: 2 כפות שמנות רסק
    חצי כוס מים רותחים
    כפית פפריקה חריפה
    כפית כמון
    כפית קימל טחון [כרוויה ] חשוב מאוד
    כפית שום כתוש
    חצי כפית מלח
    לערבב הכל

    לטגן בצל קטן דק דק דק בסיר שטוח
    להוסיף פלפל חריף שלם טרי וכמה שיני שום שלמות לטיגון
    להוסיף את הרביחה עד שמבעבע
    להניח את חתיכות הדג הנקיות
    להוסיף עוד חצי כוס מים
    להרץיח , להנמיך אש , לכסות ועשרים דקות בערך וזהו זה

    • רביכה (ל''ת)

      מילי, 30/01/11 16:03

  • 2.

    אל תגעו לי בחראיימי !!!!!

    בנעטיה פדהצור, 29/01/11 22:35

    די, שפים משועממים !!
    תפסיקו לגעת במאכלים שלנו ולהרוס אותם !!
    חראיימי הוא חראיימי, והוא איננו דג מרוקאי או כל תבשיל אחר.
    מה זה הפול הזה באמצע החראיימי ?
    מי נתן לך את המתכון הזה ?

    כל שינוי שמנסים לעשות למאכל הטעים הזה רק יהרוס אותו.
    הדרך היחידה להביאו לשיאים חדשים היא באמצעות סוג הדג (רצוי לוקוס) אבל מלבד זה, לא לגעת בשום מרכיב מהמרכיבים שלו.

    • אני

      אני, 29/01/11 23:44

      צודקת במיליון אחוזים תפסיקו לקלקל

    • החרימי של הסבתות והאמהות שלנו

      לגזיאל עמוס מימו ובני ביתו, 30/01/11 09:54

      תשאירו אותנו בכייף שלנו ובזכרונות של הבית אל תגעו בקדושי
      לכל משפחה יש את החרימי שלה .איך אומרים הטריפוליטנים נצענה חיר .שלנו יותר , תרגיעו
      עמוס

  • 1.

    בלבול מח

    טריפוליטאית אורגינלית גאה, 29/01/11 10:12

    תפסיקו לבלבל את המח זה אולי מתכון טעים וטוב אבל זה רחוק מאוד מלהיות מתכון של חריימה אל תקלקלו ואל תשנו דברים בלי לדעת