• 8.

    אפשר לשלוח המלצות קפה על תאילנד?

    צמאים בתאילנד, 13/01/11 15:45

    אנחנו נוסעים לשבועיים, ובעלי יתחרפן בלי הקפה האיכותי שיש לו אצל השכנים.

  • 7.

    אחלה טור! (ל''ת)

    עדנה, 13/01/11 15:43

  • 6.

    ציוצי קפה

    צוויצן חובב, 13/01/11 15:36

    ממליץ לכם גם לעקוב אחרי עופר גבירצמן בtwitter.

    הבחור קורע מצחוק... עושה לי את היום.

  • 5.

    לאטה ארט

    איתי, 13/01/11 12:53

    לאטה ארט - לא היה לי מושג איך זה התחיל... מקווה לשמוע עוד על תרבות קפה בעולם ובארץ.
    זה טור קבוע על קפה?

  • 4.

    well

    Yaron, 11/01/11 08:32

    Next time you are in town, let us know, we'll invite you for coffee
    ;)
    Israelis in Seattle
    on Facebook

  • 3.

    מתי קפה גו' תלמד מזה?

    יהלי, 10/01/11 20:19

    תשאל את עצמך- מה הייחוד שלכם? כלל לא ברור.

    • מה נסגר איתך יהלי?

      גוספו'ס דניאלס., 11/01/11 00:18

      מה היחוד שלך?!

  • 2.

    עיר מדהימה ואחת היפות בעולם

    א', 10/01/11 09:51

    שהיתי שם למעלה משבוע, ואם הייתה לי האפשרות הייתי נשאר שם לעד. אנשים מקסימים ורחוקים מלהיות דומים לסטריאוטיפ האמריקאי, פרברי העיר עטופים בטבע, יערות ואגמים ויחד עם זאת היא נמצאת על הים, מרכז העיר מלאה בשווקים צבעוניים ומלאי כל טוב. גם אני, כמו הכותב, חיפשתי את הגראנג' והעולם המוזיקלי שפרח שם בשנות ה-90 - אפשר למצוא לו שרידים שם אם מחפשים מספיק טוב :-).
    מומלץ בחום למעט אנשים שלא ממש מתים על גשם.. (העיר גשומה במרבית ימי השנה).

  • 1.

    מתי אפשר יהיה להמליץ על בית קפה בישראל?

    י, 10/01/11 09:30

    פעם לפני שנים (לצערי כבר רבות) אפשר היה להכנס לבתי קפה של הרשתות ולהתענג על מה שמזמינים.
    היום הרשתות מזלזלות באוכל שהן מכינות ויוצאות מידי חובה.

    • הבעיה היא שאין כללים לגבי מי יכול להכין קפה

      יעל, 10/01/11 17:44

      יש מיליון פרסומות על קפה שמוגש בחנויות הצמודות לתחנות דלק ועשרות בתי קפה וכולם חושבים שמספיק שסוג הקפה יהיה מעולה. הבעיה היא שלא כולם יודעים בכלל איך להכין קפה ! אספרסו או הפוך מצוינים לא יכולים להתחיל ולהגמר בבלנד קפה טוב אלא בבריסטה ברמה טובה. מי שלא יודע שקפה הפוך גדול דורש יותר אספרסו ולא העברת מים רותחים בלי סוף על אותה אבקת הקפה עד להפיכתו לדלוח ושרוף ואינו יודע כיצד באמת מקציפים חלב - עושה עוול לקפה. ראוי שכל מי שקורא לעצמו בריסטה- יעמוד במבחנים מקצועיים לשם כך ואנו כלקוחות המבינים בקפה נדע שנקבל קפה ברמה טובה.