• 4.

    מנסיוני

    אלכס רוזן, 10/01/11 10:15

    אלון היקר

    מנסיוני כל מסעדה שהגדרת כבינונית או לא לעניין היתה להיט וטעימה מאוד לכן באמת מעניין למה היא עוד עובדת כלכך הרבה שנים.

  • 3.

    זה נכון. גם שירות לא מקצועי וגם רמת אוכל ירודה ביותר. (ל''ת)

    לילך, 09/01/11 17:55

  • 2.

    גם הפורטר אנד סאנס עבר תהליך בינוניזציה מעליב (ל''ת)

    א, 09/01/11 17:50

    • מה הקשר? (ל''ת)

      ג, 12/01/11 21:46

  • 1.

    הוא מבקר את המסעדה מלכלך עליה אבל סוף מציין את הכתובת פחחחחחחחחח (ל''ת)

    א, 09/01/11 17:00

    • פעם ראשונה שאתה קורא ביקורת מסעדות?

      קים, 10/01/11 10:13

      כותבים את כל הפרטים לטוב ולרע, הכתובת/טלפון של המקום הם חלק בלתי נפרד מהביקורת גם אם היא לא מחמיאה.

      פחחחח לך בחזרה!