• 4.

    נהדר. נראה טעים (ל''ת)

    יאמי, 10/01/11 14:53

  • 3.

    ערכים תזונתיים

    מה הקשר לסטייק???, 04/01/11 14:44

    בחישוב ל100 גר' בבשר בקר יש יותר חלבון מבטופו. יש גם נתחים רבים רזים (לא חייבים לאכול אנטריקוט). טופו אמנם הרבה יותר זול, אך אינו צחליף לבשר בקר, אולי לחזה עוף

  • 2.

    מדוע לכתוב סטייק? תכתבו טופו וזהו

    צימחונית אבל.., 04/01/11 12:59

    תחיו עד מאתיים עם האוכל הבריא ותראו איך הצעירים עושים חיים ואתם בכסא גלגלים העיקר שאכלתם בריא

  • 1.

    ועוד סיבה למה לאכול טופו:

    אורה, 03/01/11 14:35

    פשוט מפני שאנחנו לא טורפים ואיננו מעוניינים לאכול בעל חיים מסכן שיש לו רגשות, עיניים ואמא. שאנשים בעלי אינטרסים מגדלים בתנאים לא תנאים ושוטפים את מוחנו בפרסומות ותכניות בישול סוג ז'.
    הלואי שסוף סוף נבין שהמזון שלנו לא יכול לכלול אלימות , עינויים והרג.

    • גם לטופו יש אימא

      אספרגוס מצוי, 03/01/11 16:53

      רק אין לו עיינים אם כי יש לו אוזניים.אז למה לטגן אותו באלימות.

      • את טועה.

        בש, 03/01/11 18:16

        הירקות והפירות נועדו בגנים שלהם למאכל. ה''זכרון הגנטי'' שלהם נועד לכך. לא כך החיות הנרצחות כדי שתאכל/לי אותן.

      • טגון

        ליאורה, 03/01/11 18:44

        קיימת אפשרות נוספת ואפילו עדיפה - ''טגון'' ללא שמן עם מחבט טפלון....2 דקות בכל צד עד שמזהיב ... בתאבון

      • אספרגוס יקירי

        לםחל, 03/01/11 18:56

        לא הצלחת להצחיקני.
        חפש לך קריירה