• 5.

    בתפריט מושגים שאני בכלל לא מכירה ואני מניחה שיש רבים כמוני.

    לילי בלום, 31/12/10 19:59

    מה זה מיסו? מה זה סאקה? מה זה קוואנטרו?.
    נא להסביר אם יש באמת כוונה שאנשים ישמשו את המתכונים האלה.

    • בבקשה ההסבר

      מיסו נחמד, 01/01/11 17:21

      מיסו=אבקת אצות יפנית. בסיס כמעט לכל מנה במטבח הנ״ל.
      סאקה= יין אורז יפני. זמין בכל סופר.
      קוואנטרו=ליקר תפוזים צרפתי איכותי. לרוב אפשר להחליף גם בכך ליקר תפוזים אחר.

  • 4.

    ממתי אכילת פגרים נחשבת לארוחה רומנטית? (ל''ת)

    המצפון המוסרי, 31/12/10 19:20

  • 3.

    נראה מאוד טעים

    איזה יופי, 31/12/10 18:52

    בעיקר הקינוח והמנה העיקרית!

  • 2.

    נראה מפתה

    שלום שיקווה, 31/12/10 18:29

    אני רק מחכה שיגדלו עוד קצת התפוזים בפרדס ליד הבית שלי ואלך להכין את המנות האלה, נראה אחלה.

  • 1.

    התמונה בכלל לא קשורה למנה ...מה אתם מקשקשים ?

    מיקו זאמברי קורדו בלו, 31/12/10 18:01

    בתמונה הראשונה רואים פלפל קלוי ומקולף חתוך לרצועות, ובמרכיבי הסלט אין איזכור לכך...