• 2.

    אפשר קצת לפרט?

    יובל המבולבל, 13/12/10 12:49

    מה זה להוסיף מים? כמה מים?
    מה זה לאדות? איך?
    נדבו קצת פרטים, לא רק ריחות :)

    • יובל,פירוט ככבקשתך....

      יפה, 13/12/10 21:45

      לאדות בצל...הכוונה לטגן בחמאה עד שהוא נעשה שקוף...ולא מושחם.

      כמות המים אמורה להיות כ-4 ליטר ואולי קצת יותר...כדי שלא יהיה סמיך ודייסתי מידיי..
      בהצלחה!

    • ניתן לאדות בצל במיקרוגל

      שאול, 14/12/10 14:53

      חותכים את הבצל לרצועות ומבשלים במקרו במשך 5 דק'. התוצאה זהה לאידוי במחבת.

  • 1.

    דבש במרק כתום

    יוספה - תזונאית טבעית, 12/12/10 17:33

    רק צריך לזכור שבחימום נהרסים הויטמינים והמינרלים שיש בדבש, אז רצוי להוסיף אותו רק בסוף הבישול ולזמן קצר, אם רוצים בכל זאת להנות מתכונותיו הטובות.

    • תודה (ל''ת)

      דני, 13/12/10 02:16