• 9.

    amtiur

    sam, 07/12/10 02:06

    !mr tzarfati your review is of an amtiuer 

  • 8.

    Parmigiano-Reggiano

    משה, 06/12/10 18:25

    אין גבינה בשם פרמז'ן, או פרמזן Parmesan באנגלית וצרפתית, או פרמיג'נו בשפת המקור. פרמז'ן זו המצאה מקומית.

  • 7.

    מקום של פוזה אבל האוכל סבבה לגמרי

    יוחאי, 06/12/10 13:05

    דווקא ישבתי שם כמה וכמה פעמים. מקום טוב להשקיף על צ'וצ'ילות שמסתובבות בשדרה ואווירה סבבה לגמרי. לא מבין מה רוצים מהמסעדה בכתבה הזו. מה, זו אמורה להיות מסעדת שף או משהו??

  • 6.

    ממתי השטויות של שני חשובות? בינתיים כל המסעדות שלו פשטו רגל (ל''ת)

    אז שיקשקש על שירה בזמן שאחרים מבשלים כמו שצריך, 05/12/10 19:21

  • 5.

    יש להם עכשיו כל יום רביעי שף אורח

    מיקי, 05/12/10 18:11

    בין היתר מגיע השף של מסעדת ''מחניודה''ועוד כמה שפים ידועים שבאים ועושים ערב מנות שלהם.
    אחלה דבר....

  • 4.

    כתבה שעושה חשק להזמין לשם מקום.

    איצ'ו, 05/12/10 18:10

    נראה שהאוכל ממש טוב וכך גם השירות.

    ננסה ונראה..

  • 3.

    מסעדה מאוד טובה-כזו שכיף לחזור אליה

    סופר טנקר, 05/12/10 18:08

    דווקא בגלל השירות
    דווקא בגלל האוכל הלא פלצני
    דווקא בגלל תחושת הביתיות, ובעיקר בגלל סלט הקיסר, הסביצ'ה (מעווווולה!!)
    עוגת הגבינה ובטח ובטח הקדאיף המושחת והטעים בעליל!
    מהכתבה נראה שהבחור נהנה, הרי המסעדה לא התיימרה להיות ''גורמה פלצני'' ונראה שזה מה שהוא חיפש בה,חבל...
    אחלה מקום.

  • 2.

    מ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 05/12/10 16:41

  • 1.

    דווקה היינו ונהננו

    ריקי, 05/12/10 14:18

    לא כל מסעדה צריכה להיות משהו שכותבים עליו שירה
    היינו שם יום ו ונהננו מאוכל טוב ואווירה טובה
    לדעתי מה שחשוב זה שכל החברים נהנו מהאוכל ומהמקום לא היו טענות להפך המלצר שלנו היה מקסים