• 12.

    מממממ....

    שליו דהן, 18/07/12 12:00

    מקס ברנר זו המסעדה בין הטובותץץץץץ

  • 11.

    דעיי..!!

    דנווש.. =], 24/12/10 11:24

    איך בא לי את הסיגרר שוווקוללד.. ממממממממממממממ....

    אני דורשת מתכון!! סתממ.. יואו באמת בבקשה תביאו מתכון

  • 10.

    סניפים

    ענת, 12/12/10 16:36

    למה לא פותחים סניף בצפון???

  • 9.

    אתה חייב לפתוח סניף בחיפה! (ל''ת)

    עצת המאה!, 27/11/10 14:03

  • 8.

    מת על שוקלד עם צימוקים .חבל שאין למצוא כמעט בישראל. (ל''ת)

    התם, 27/11/10 10:36

  • 7.

    לעודד היקר

    רעננית, 27/11/10 09:02

    מאד מאד אוהבים את המקום שלך - העיצוב מדהים, התפריט נהדר ואפשר להכביר במילים...אבל לצערי בפעמים האחרונות שהיינו בסניף הרצליה חזרנו באופן קבוע עם קלקול קיבה, כל המשפחה. משהו לא בסדר שם במטבח. אנא בדוק את הנושא לעומק, זה לא דבר של מה בכך.
    תודה

  • 6.

    הסיגר שוקולד הזה נראה מדהים

    בדיאטה, 27/11/10 06:44

    אני הולכת לנעול את עצמי בבית כל היום כדי לא להתפתות

  • 5.

    חוץ מזה שזו כתבה יחצנית

    פרעה, 27/11/10 06:18

    הטרנד הזה במקס ברנר של ''לא מזמינים אצלנו מקומות בשבת'' פשוט מאוס.
    זה מאפשר להם לתת לאנשים לחכות בחוץ, ואח''כ גם לייבש אותם בפנים.
    פעם היינו חוגגים שם אירועים משפחתיים, אבל החלטנו לוותר על התענוג (?)

  • 4.

    מצאתי שם דברים מגעילים יותר במטבח מצימוק (ל''ת)

    ב2018 הם כבר ייסגרו, 27/11/10 01:54

  • 3.

    עכשיו בדיוק הכנתי רביחת קקאו עם צימוקים

    איו, 26/11/10 23:35

    טעים מאד.

  • 2.

    צימוקים בתוך השוקולד זה קלאסיקה, אחלה, קסם. (ל''ת)

    תתחיל להפנים, 26/11/10 20:57

  • 1.

    ''קפה של הפריפריה''... איזו התנשאות. אפשר לחשוב שאנחנו חיים בשתי מדינות

    יובל, 26/11/10 19:50

    שונות. אני בטוח שלא כל תושבי תל אביב הם סנובים בועתיים כמו הכתב הזה.