• 7.

    היה אדיר!! חיים ואלי מלכי הבישול... (ל''ת)

    עידו מעוז, 03/12/10 09:03

  • 6.

    אבל שרי,מה עים המחירים?לא כול אחד יכול לאכול כאן!! (ל''ת)

    ציביקי, 20/11/10 12:13

  • 5.

    זורק חומרי גלם יקרים? בבף בורגיניון חתיכת בשר על גבול

    ד'ארטניאן, 19/11/10 12:57

    הריקבון.הטוב ביותר רק למפורסתמים.

  • 4.

    חה חה חה חה

    בודן נואר, 18/11/10 08:47

    ראיתם את מה שכתוב מתחת לתמונה העליונה? ''הישר מהחיק החמים של שאול אברון''? חה, חה, חה, חה. מזל שלתמונות אין ריח...

  • 3.

    למרב ,תגובה לעניין

    אחד מהעם, 18/11/10 08:00

    בתפוז יש בלוגר בשם''טיקטאק יוצא לאכול
    הוא מתאר בצורה נהדרת בקור שלו ביועזר
    שווה לקרוא

  • 2.

    חיוך

    פולניה, 17/11/10 16:44

    המלצרית בעלת גומות החן מקסימה

  • 1.

    אולי תרגעי את?

    מרב, 17/11/10 15:00

    אנחנו לא יכולים לאכול ביועזר גם ביום רגיל, שלא לדבר על חגיגה.
    נכון, גם אוכל הוא תרבות אבל בניגוד לקונצרט או הצגה האדם הממוצע לא יכול בלעדיו.
    יש טעם לפגם בארוחת שחיתות ששווה כל שקל שמושקע בה ,באופן יחסי, אבל מחירה דומה למשכורת חודשית.
    רוצה להמליץ לנו על עוגות? כי לחם כרגע קצת חסר לנו....