• 4.

    מצטערת, לא טעים שם

    עדנה קרבפל, ספרינגפילד, 15/11/10 08:24

    היינו ב - WD50 לפני חודש. האוכל ברובו היה רחוק ממטבח מולקולרי, המחירים גבוהים בהרבה מעלות של 100$ לאדם, ובשורה התחתונה האוכל פשוט לא היה טעים. היינו שני אנשים, אכלנו ארוחה של 3 מנות כל אחד, ושום דבר לא היה באמת מרגש, להיפך. היו מנות שלא סיימנו כי הן לא היו אכילות. בקיצור - אכזבה גדולה. לכו לכתית של שף מאיר אדוני, הרבה יותר נגיש והרבה יותר טעים.

    • הכל עניין של טעם ובחירת מחיר

      שף שחר דבח, 30/11/10 15:36

      היה מדהים
      אוכל מעולה
      שירות פנטסטי

      וכן אחזור בעתיד שוב


      שף שחר דבח

  • 3.

    יופי של כתבה!

    שירי, 09/11/10 12:01

    רק דבר אחד - שמו של השף הוא וויילי דופריי ולא כפי שנרשם...

    איזה כיף לך זכית לפגוש אותו!

  • 2.

    עוד 10 שנים יסתלבטו על המולקולרי הזה... זה חסר נשמה. (ל''ת)

    פודי, 09/11/10 08:12

  • 1.

    מסכים עם כל מילה

    אלמוג, 09/11/10 06:54

    היינו חמישה אנשים לפני שנה וחצי
    מדהים..מהנה..חוויה של פעם בחיים


    נ.ב..לנו לא יצא בכלל לראות את השף אז הרווחת ועוד עם תמונה!!!!!!!!

    ושאפו על חוויותך הקולינריות

    אלמוג אזולאי