• 8.

    אביב משה לא שף של מסעדה תל אביבית? אז מה הוא עושה בספר הזה. (ל''ת)

    והמתכונים נראים הזויים בטח לא לבשלן הירושלמי המצוי, 22/10/10 08:24

  • 7.

    נו, עוד ספר שאני לא אקנה

    גוגי, 21/10/10 23:11

    שמן צנובר, פחם ירקות, עלי ראשאד צעירים...

    עוד ספר מתכוני שפים פלצני להחריד.

    חבל.

  • 6.

    אוכל

    כרם נבות, 20/10/10 21:20

    אוי אוי אוי, כמה עבודה צריך להשקיע כדי להכין את כל המטעמים האלה. למי יש סבלנות ?
    אני מכין דג בדרך הקלב ביותר : זורק את פילה הדג על מחבת לוהטת, מפזר קצת תבלין לגריל בשר או גריל עוף, מחכה דקה, הופך את הדג על הפנים שלו, שם עליו עוד קצת מהתבלין הנ''ל, מחכה עוד דקה אולי פחות, זורק אותו על הצלחת, שופך עליו מיץ לימון, ויללה לטרוף. הרבה יותר פשוט ואין הרבה כלים לשטוף. מה דעתכם ?

  • 5.

    פנטסטי (ל''ת)

    עמיתוש, 20/10/10 16:05

  • 4.

    מה הקשר לקבב ירושלמי זה מקסימום מתכוני שנקין לא מוצלחים (ל''ת)

    ירושלמי, 20/10/10 12:52

  • 3.

    הקבב דגי ים?הסלט אצות?

    המגיה, 20/10/10 12:02

    מישהו עושה הגהה פה?

    • ברוררררר.זה שעשה הגהה ל-4 מלפפון.אולי ירושלמית שפה שונה (ל''ת)

      אבשלום קור, 21/10/10 19:19

  • 2.

    מתכון לקציצות דגים

    רומי חביבה, 20/10/10 11:46

    רק בגלל המתכון לקציצות דגים קניתי את הספר היום בבוקר, האמת, ספר מדהים ויפה.

    שבוע הבא אני בשוק, הולכת לרוכלים

    תודה רבה לפ.ש. מורותום

  • 1.

    שמן צנובר ??? איפה קונים??? (ל''ת)

    טליה, 20/10/10 10:52

    • היא פולניה..., בדיוק כמוך.....!!!!!!!!!!!........., (ל''ת)

      נבות דובנובסקי~סביון האצילית., 20/10/10 12:06