• 12.

    מה הכוונה באבקת וניל? אינסטנט פודינג? (ל''ת)

    חיים, 14/07/15 09:47


    IP: 46.116.218.161דווח על תגובה זו

  • 11.

    למה בג"ר???? ככ לא נוח אעבור למתכון אחר (ל''ת)

    סיגל, 16/01/15 14:18


    IP: 37.46.38.222דווח על תגובה זו

  • 10.

    תודה

    זיוה, 07/12/14 11:16

    חיפשתי תקופה ארוכה מאד את המתכון שיזכיר את הילדות ואכן זה זה! תודה!!!

    IP: 192.115.116.25דווח על תגובה זו

  • 9.

    אין שום ביצים לאיחוד התערובת? זה הרי התפורר. (ל''ת)

    נראה לי שזה לא לעניין., 01/04/14 21:21


    IP: 87.68.17.179דווח על תגובה זו

    • בסבוסה

      כרמלה, 25/04/15 20:56

      אמא שלי מומכית וגם מכינה אותה כך יוצאת נהדר ללא אבקת אפיה וללא בצים

      IP: 46.120.181.47 דווח על תגובה זו

  • 8.

    לעשיר את העוגה

    ניצה, 23/01/14 09:25

    עם הרבה פרות יבשים

    IP: 5.28.133.246דווח על תגובה זו

  • 7.

    לא כך כותבים מתכון....

    סימי, 20/10/10 11:12

    אולי ככה הכתיבה לך אמא, אבל לפני פרסום עושים הגהה.

    לאיזה תבנית מתאים המתכון? (800 גר סולת זה המון, לי יש מתכון עם כוס אחת+ כוס קמח)

    או. קיי. - אופים עד הזהבה, אבל תן לנו רמז שאנחנו בכיוון- העוגה הזהיבה אחרי רבע שעה, זה נורמלי?

    בשביל מה מחממים ל- 220 מעלות ואז מקררים חזרה?


    בקיצור- תודה אבל לא תודה. סיימתי עם ניסויים כהפסקתי ללמוד כימיה.

    IP: 62.90.84.73דווח על תגובה זו

    • הא זו את אלברט אייינשטיין

      אבנר זכריה, 20/10/10 15:24

      יצא לי להכין את המתכון לפי מה שרשום לקחתי תבנית רגילה (חישבתי את הכמות).

      אולי את לא יודעת לאפות ולכן את צריכה לחזור ולעשות ניסויים אולי אז זה ייצא לך טוב

      שחר אני עוקב אחר הכתבות והמתכונים שלך
      תודה רבה אתה מלך

      אתה עוד תגיע רחוק

      נ.ב נרשמתי לסדנא המולקולרית שלך ב4CHEF

      אבנר

      IP: 79.178.132.125 דווח על תגובה זו

  • 6.

    אצל התורכים

    התורכי, 20/10/10 08:18

    יש לזה שם יותר מצחיק- טישפישטין

    IP: 80.230.100.197

  • 5.

    הצעה לשיפור

    קרול, 20/10/10 06:26

    להשתמש בקוסקוס במקום סולת וקוקוס , יוצא נהדר

    IP: 77.124.68.50דווח על תגובה זו

    • קוסקוס זה סולת (ל''ת)

      לא חשוב, 20/10/10 11:50


      IP: 79.177.20.25 דווח על תגובה זו

  • 4.

    הבסבוסה ניראת יבשה לגמרי-ומה עם השקדים?? אני אסביר

    מחמוד, 20/10/10 02:13

    שנית מה עם השקדים למעלה, או הסימון האלכסוני בכדי לשים את השקדים הקלופים....
    לידיעת השף-אפשר להשתמש במחמאה במקום חמאה או מרגרינה . ומים במקום השמנת החמוצה. וזה יוצא ממש אבל ממש מצרי.

    IP: 80.230.55.244דווח על תגובה זו

    • מחמוד יקירי -תשובה לשאלתך

      שף שחר דבח, 20/10/10 04:15

      מחמאה בשבילי היא רק מילת תודה והערכה מבחינתי זה אסון להשתמש במחמאה!!

      דבר שני בנוגע למים במקום השמנת לא דברתי על מתכון פרווה אלא על חלבי (אפשרות למרגרינה בלבד)

      שמנת מתפקדת הרבה יותר טוב ממים

      תנסה להכין את הבסבוסה שלי ותראה שיובש לא משחק עניין

      נ.ב תודה על התגובה

      IP: 79.178.132.125 דווח על תגובה זו

  • 3.

    טעים ביותר...תודה רבה (ל''ת)

    זהבה ישראל, 19/10/10 19:46


    IP: 109.65.115.166דווח על תגובה זו

  • 2.

    מממ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 19/10/10 16:38


    IP: 84.229.41.102דווח על תגובה זו

  • 1.

    עוגת סולת מופלאה

    רוחמה מאירי, 19/10/10 16:08

    אין ספק בכלל ..קראתי הכנתי
    יצא מעולה

    שחר דבח, תודה ששיתפת אותנו במתכון נפלא

    יום נהדר
    רוחמה

    IP: 84.229.14.158דווח על תגובה זו