• 25.

    מסכים חלקית

    הקיפוד הגדול, 25/10/10 17:06

    אז החוויה שלנו משבוע שעבר היתה דווקא חיובית.
    שבת שעברה נסענו עם הילדים לאזור עמק חפר ובחזור החלטנו לעצור לאכול בפורטרהאוס.
    ראשית ההגעה היתה טיפה מבלבלת ובזמן שהותינו במסעדה שמענו את המארחת מסבירה שוב ושוב איך להגיע.
    היננו 2 מבוגרים ו 3ילדים בגילאי 4 חודשים עד 5 וחצי.
    השירות היה טוב ומהיר. האוכל היה טוב אבל המחיר היה רחוק משווה לכל נפש.
    אישתי סובלת מצליאק (רגישות לגלוטן) המלצרית ידעה ישר במה מדובר ואילו מנות מותרות ואילו בעייתיות ולמה.
    לסיכום מסעדה טובה שירות טוב אבל יקרה.
    אנחנו כנראה נחזור לשם אבל ללא הילדים.

  • 24.

    כנראה שנפלת על יום מוצלח במיוחד, או בעלי מסעדה מממנים במיוחד

    ניר, 20/10/10 11:44

    כמה דברים
    1) כנראה שהעובדה שמעריב מממנים לך את הארוחות קצת הכניסה אותך לבועה בקשר למחירים
    המחירים במסעדה גבוהים מהרגיל
    והם גבוהים אף יותר אם לוקחים לתשומת הלב ששכירות של מסעדה בחלקו האחורי של מוסך, בפרבר מרוחק היא זולה בחצי לפחות, אם לא יותר, משכירות של מסעדה ממוצעת בתל אביב.
    אין שום הצדקה למחירים המפורכים שגובים שם.
    2)אכלתי שם פעם אחת והתאכזבתי
    אבל לא אתן לפעם אחת לחרוץ את הגורל, לכן הלכתי שוב
    שילמנו 40 שקל על סלט שיש בו כמה עלי בייבי, חמישה נתחים קטנטנים של בשר רגיל לחלוטין, ומעט רוטב שלא מכסה שום דבר.
    גם 20 ש''ח לא הייתי משלם על מנה כזו, ולא בגלל המחיר, אלא בגלל שהיא סתמית ולא טעימה.

    הסטייקים היו סבירים מינוס, חלקים יבשים, חלקים עסיסיים
    סה''כ סטייק סביר, ואולי מעט פחות.
    לא משהו להתלונן עליו, אבל גם לא משהו לשלם עליו 110 שקל, ובטח שלא משהו לרוץ לספר עליו

    התאכזבנו בפעם השניה וכמובן שלשם לא נחזור
    וואלה,אולי כדאי שתקראי את הביקורת של האתר המתחרה שלך , הביקורת שלו נשמעת קצת יותר נאמנה למציאות

    • תגובה ל24

      דני, 22/10/10 15:25

      מזדהה לחלוטין עם דבריו של ניר. חוסר העקביות של המסעדה מבחינת טיב הבשר ואיכות עשייתו משולים למשחק ברולטה רוסית. פעם ב6 פעמים יצליח לך. זה אחוז הצלחה מאוד נמוך למסעדה מתיימרת כזו וחבל.
      משהו שם לא באמת עובד ולכן אני מדיר רגלי ממנה מזה זמן. במחירים המבקשים שם יש מקום לעקביות רבה יותר.

      • מזדהה לחלוטין - נפלת על יום טוב מאוד

        אלעד, 22/10/10 16:49

        היינו פעמיים, יקר ובשר בינוני לא מעבר.
        כנסי לוואלה הביקורת יותר קרובה למציאות

  • 23.

    מעניין, האם גם הפרה שמחה בשמחת הסועדים? (ל''ת)

    צמחוני, 20/10/10 09:40

  • 22.

    פעמיים אכלתי שם, ו....

    חובב, 20/10/10 08:56

    פעמיים אכלנו בפורטרהאוס. פעמיים בעקבות כתבות שהללו את המסעדה, את נתחי הבשר ואת הפשטות חסרת היומרות.

    פעמיים לא נהננו. פעמיים שבהן השירות היה ירוד, האוכל בינוני (מבכירות אני לא יודע, אבל סלט חסה עם עלים רקובים ושחורים היה שם) וחשבון גדול ויפה. פעמיים של צלחות עץ אכולות, מנות ראשונות חסרות יחוד (היה שם איזה נקניקיה או משהו שהיה פשוט נורא).

    פעמיים שהזמנתי ''פורטרהאוס'' והוא לא היה עשוי למידה - פעם אחת רייר ופעם שניה וול - ואני בכלל ביקשתי מדיום. כך שלא ברור לי בכלל המשפט הבא: ''ברור לחלוטין שזה שהניח אותו על הגריל יודע את מלאכתו, מבין מתי עליו להסיר מהאש ולהניח בצלחת, ובל ייקל בעינינו הדבר.''

    פעמיים נופפתי בכתבות המהללות את המקום הזה, ואת יפי הבשר, ואת מעלות הסטייקים. אבל רק בדיעבד - כשהייתי צריך להסביר לחברים למה סחבתי אותם עד לשם. פעמיים נשבעתי שלא אאמין יותר לשום כתבת יח''צ בנושא מסעדות.

    אז הנה, שיתפתי אתכם גם. אין לי מושג איך זה קורה (כנראה כשבאה כתבת הם דווקא משתדלים) אבל אני לכשעצמי אפילו לו הייתי גר בתל מונד (ואני דווקא מהרצליה) לא הייתי חוזר לשם יותר. בחיים.

    זהו. ושלא יעבדו עליכם

  • 21.

    קופסה טונה ב 5 שקלים+עגבניות+בצל (ל''ת)

    בלי נסיעות, בלי בישול, בלי חארטה, 20/10/10 01:41

    • עגבניות? השתגעת?

      שגיא, 20/10/10 22:11

      כל העשירים האלה...

  • 20.

    פורטרהאוס כבר שנתיים לא בשיאה,אני דווקא התאכזבתי

    malki, 19/10/10 23:23

    רבים מהאזור יודעים שפורטרהאוס כבר זמן רב לא ברמה של השנים הראשונות שלה,זה נראה כמו כתבה יחצ''נית ולא ביקורת אמיתית,אני זרקתי הרבה כסף על ארוחה מאכזבת מאוד ובשר לא איכותי ואני ממש לא היחיד(מסתבר)

    • היה מיתון בשנתיים האחרונות. כל המסעדות אכזבו. (ל''ת)

      י, 20/10/10 07:01

      • אז המיתון זו הסיבה לזלזול בצרכנים?הכתבה הזו מ 2005??

        סיון אוחנה(תל מונד), 20/10/10 10:47

        כי עם כל המחמאות המאוד הזויות של הכתבת זה נראה שהכתבה נכתבה ב 2005 בתקופה שפורטרהאוס באמת עשו עבודה טובה גם באיכות של המוצרים וגם במחירים,היום אני לא נכנסת לשם יותר,בשביל להזמין סטייק צריך לקחת משכנתא,במסעדה לא הפנימו שרוב הקהל הוא מקומי ומה לעשות שהאוכלוסייה המקומית היא לא עשירה במיוחד(חוץ מאבן יהודה שם הם חיים בבועה משלהם)

        • למה להכליל? גם אני גרה באור יהודה ואני טובעת בכסף (ל''ת)

          ג'חרירה חריפאי, 20/10/10 23:37

        • האוכלוסיה בתל מונד לא עשירה??*

          מזרח עמק חפר, 25/11/10 17:01

          חצי מהמנהלים כאן (חברה עשירה) גרים בתל מונד וישובי הלווין שלה (כפר הס, משמרת, חרות).
          זה אחד הישובים היפים באזור. הלוואי שהיה לי כסף לקנות שם בית.
          בעצם... יש לנו. אבל אשתי רוצה להישאר בחור שאנחנו גרים בו צמוד למשפחה שלה, אין סיכוי להוציא אותה משם...

          * - אני לא מדבר על המיעוט שגר בבתים הישנים.

  • 19.

    הכתבת עושה קאמבאק למושג יחצנות אוכל.

    מוסא קאראף, 19/10/10 20:09

    אבל מה אומר ומה אדבר,זה הרבה יור טוב מאשר הכתבות ההזויות של הפוליטיקה.איך יין הולך(מה יש לו רגליים)..

  • 18.

    את רואה יעל, את לא חייבת לכתוב על פוליטיקה

    מיכאל, 19/10/10 19:13

    תתרכזי במה שאת מבינה בו, החיים הטובים.

    • גם באוכל היא לא מבינה גדולה!

      אבל...., 20/10/10 21:10

      ביחצנות כן.

      • יחצנות נטו

        מהסביבה, 22/10/10 12:37

        מסעדה בינונית, אווירה סתמית, בשר סביר ולא יותר והמחירים? בשמיים. הכותבת הוזמנה ע''י היחצנים וזו התוצאה. אל תטרחו. ואגב, בימי חמישי אין מצב שנסיעה מת''א תארך פחות משעה. חבל על הזמן, במשמעות הישנה- כלומר, אל תבזבזו את זמנכם, ואל תגיעו.

  • 17.

    מסעדה מצוינת

    ארנון, 19/10/10 18:20

    כל מי שגר באזור מכיר את המסעדה, הבעיה היחידה היא שהמחירים לא כ''כ זולים אבל יש להם עסקית סבירה בצהריים בפחות מ-100 שח.

  • 16.

    מסכנות הפרות (ל''ת)

    לא אתקרב למקום הזה, 19/10/10 16:29

  • 15.

    הפורטהאוס הטוב ביותר-מסעדת NG נוה צדק (ל''ת)

    השועל, 19/10/10 16:19

  • 14.

    תסתכלו לפרה בעיניים. איזה עיניים יפות. (ל''ת)

    הופ, 19/10/10 16:17

  • 13.

    מסעדה טובה. מתרשם שקצת התדרדרה לאחרונה. (ל''ת)

    שושו, 19/10/10 15:57

  • 12.

    מחירים סבירים?

    גיל, 19/10/10 15:38

    לא בטוח ש 130 שקל לסטייק זה מחיר סביר. עניין של נקודת מבט, אני מניח.

    • עניין של נקודת ארנק (ל''ת)

      דורון, 19/10/10 15:57

    • It might be worth

      Jacob, 19/10/10 16:12

      It might be wort it if the meat is that good. Itslike paying $150 for Kobe beef.

      Once u taste it it the best u can ever get.

  • 11.

    תעשו לבד בבית ברבע מחיר....!!!!!!!!!!!! (ל''ת)

    פשוט, 19/10/10 15:19

  • 10.

    בשר זה עסק לא פשוט. יש סבל מאחוריו.

    איתן, 19/10/10 15:05

    במיוחד עם פרות

  • 9.

    גגגרררררררר..........

    בעז, 19/10/10 15:05

    עכשיו אי אפשר להמשיך לעבוד!

  • 8.

    אומנם לפני 3 שנים-אבל אני ממש התאכזבתי מהטיבון

    לי, 19/10/10 15:01

    היה ממש לא מקצועי.

  • 7.

    מסעדה מצויינת עם מנות מעולות (ל''ת)

    חובב בשר, 19/10/10 14:59

  • 6.

    ל 1 ו 2 - צבועי נפש - זה האבולוציה (ל''ת)

    אייל, 19/10/10 14:57

  • 5.

    הכל נכון הבשר שם מצוין, רק המחירים יקרים מאוד ולא נוחים וסבירים (ל''ת)

    א.ו., 19/10/10 14:54

  • 4.

    בהחלט מסכים

    רונן, 19/10/10 14:29

    כמי שמתגורר באבן יהודה הסמוכה, אני מרבה לרכול שם. מסעדה פשוטה וטעימה במחירים סירים לחלוטין.

  • 3.

    רק בגלל הסיפור על מקור הבשר אני לא מגיע לשם

    פר, 19/10/10 14:23

    פרות מבכירות..

  • 2.

    זוזו, זוזו, לא לדחוף...... יש לכולם

    (איך נסעתי לתל מונד בעקבות יפ''ז.... כנסו, כנסו), 19/10/10 14:17

    בכל מקרה, עדיף שתכתבי על אוכל מאשר את השטויות שלך בענייני פוליטיקה.

  • 1.

    לא יודעת מה יותר נורא - (ל''ת)

    לשתף פעולה עם תעשיית הבשר או הטור הזה, 19/10/10 13:24