• 8.

    רוחב ואורך

    כרמלה, 10/08/14 14:02

    לדעתי יש טעות ברוחב ובאורך צריך להיות רוחב 8 ס"מ ואורך 25 ס"מ אני צודקת?

    IP: 79.177.26.4דווח על תגובה זו

  • 7.

    תגובה

    מיכל, 24/06/12 18:21

    האם האתר פעיל למתן תגןובות לשאלות???
    תודה מיכל

    IP: 79.180.141.37דווח על תגובה זו

  • 6.

    תגובה

    מיכל, 24/06/12 18:18

    האם האתר פעיל?? פשוט ביקשתי מנורית מהוד השרון. את המתכון המקורי שלה וגם שאלתי לגבי נחיצות 400 גרם חמאה במתכון ולא התקבלה תגובה זמן רב
    אשמח אם האתר פעיל
    תודה
    מיכל

    IP: 79.180.141.37דווח על תגובה זו

  • 5.

    מסכימה עם 4 נתקבלה עוגה לא טעימה ממש אכזבה (ל''ת)

    אופה מנוסה, 08/02/12 12:35


    IP: 85.158.138.20דווח על תגובה זו

  • 4.

    עוגה של הלייף

    עמליה פ. 088544626, 30/10/10 21:33

    הכנתי את העוגה לפי המתכון הרשום אך התאכזבתי מאחר והעוגה אחרי האפיה התקשתה ןלא היתה טעימה בכלל, למרות שהיא תפחה יפה ונראתה יפה מאוד!! לא הבנתי על מה ההיסטריה והתיאורים המדהימים... האם ישנו סוד שלא סיפרת בהכנה?....

    IP: 84.228.18.69דווח על תגובה זו

    • היא טיפוס שסובל מהתלהבות יתר, כבר ידוע

      בצקים, 22/01/11 09:23

      הכנתי פעם מין בייגלה מלוחים, שבתיאור של אודטה היו התעלפויות ואורגזמות. בתכלס, ממש סתם, בייגלה נו..

      IP: 46.116.224.222 דווח על תגובה זו

  • 3.

    רובה מים? דוקרנים? זעזוע חשמלי???

    אני בשוק!, 17/10/10 10:44

    קישון, אכזבת.
    פלא שהילדים מתעללים בחתולים? הרי נותנים להם לגיטימציה!
    בושה

    IP: 62.219.231.85דווח על תגובה זו

  • 2.

    מי פסיכופט מספיק להעביר בבעל חיים זרם חשמלי? (ל''ת)

    ???, 17/10/10 08:12


    IP: 81.218.241.5דווח על תגובה זו

    • אודטה (ל''ת)

      XXXXXX, 17/10/10 16:05


      IP: 82.166.205.242 דווח על תגובה זו

  • 1.

    את העוגה הזאת אני מכינה מעל 30 שנה ישר בתבנית

    נורית ג. הוד השרון, 16/10/10 17:21

    פותחת בצק בגודל התבנית וישירות מעבירה לתבנית ממלא בחלבונים+ נס קפה ואני מוסיפה גם אינסטנד פודינג וניל!!
    ככה חוזרת על הפעולה 4 פעמים והעלה האחרון מכסה כל העוגה. מחוררת כדי שיאפה אחיד. כשמתקרר חותכת רצועות בגודל כ-3 ס''מ ואחר כך למעויינים.
    מעל 30 שנה אופה.. הילדים שלי מכורים על העוגה הזאת עד כדי כך שאני כל כמה חודשים שולחת לארה''ב לבן..

    IP: 109.186.220.91דווח על תגובה זו

    • אהבתי את הכותרת שלך תוכלי לכתוב מתכון מפורט? תודה! (ל''ת)

      אמא עם שתי ידיים שמאליות, 17/10/10 09:52


      IP: 194.90.216.222 דווח על תגובה זו

      • גם אני מכירה מתכון דומה- וגם אני מכינה יש בתבנית

        אין חדש תחת השמש, פרסומת למקום החדש של שמו, 17/10/10 21:30

        5 כוסות קמח
        2 מרגרינה
        1 שמרית
        5 חלמונים
        2 כפות סוכר
        7 כפות מיים
        מערבבים הכל יחד ומכינים את הקצף:
        5 חלבונים
        1 וחצי כוס סוכר
        כשהוא מוכן מוסיפים לו 2 כפות מלאות נס קפה (הכי פושטי של עלית)

        מחלקים את הבצק ל4 חלקים- מרדדים בגודל שמתאים לתבנית תנור שופכים 1/3 מהקצף וחוזר חלילה (אני מרדדת בין 2 ניירות פרגמנט) וגם אם לא יוצא בדיוק זה לא נורא..
        מסיימים בבצק, אופים כד שמוכן.
        בסוף חותכים לריבועים קטנים וזה פשוט מעדן אמיתי!!!

        IP: 93.172.1.112 דווח על תגובה זו

        • 20 מרגרינה 400 גר זה לא יותר מדי ? (ל''ת)

          עוד שאלה, 31/01/12 09:16


          IP: 85.158.138.21 דווח על תגובה זו

          • ברור יותר מידי! צריך 250 גרם מרגרינה זה חבילה ורבע מרגרינה!! (ל''ת)

            נורית ג., 24/10/12 13:55


            IP: 85.250.144.0 דווח על תגובה זו

      • אין חדש -המגיבה- כבר כתבה המתכון..

        נורית ג. הוד השרון, 18/10/10 17:09

        ראשית סליחה..שכחתי מהכתבה ורק כעת נזכרתי וראיתי ההודעות.
        המגיבה השניה כבר כתבה המתכון.
        אני מוסיפה לקצף החלבונים גם 3 כפות אינסטנד פודינג וניל (כשהקצף כבר מתקשה)
        יש פעמים שאני במקום הנס קפה מוסיפה לחלבונים ממרח תמרים וקינמון יוצא גם מצויין.
        לאחר החיתוך כשהעוגה מתקררת אני חותכת לצורה של מעויין ומפזרת אבקת סוכר.
        (אני קונדיטורית במקצועי ולעוגה זאת היה ביקוש רב.)
        זו הזדמנות נהדרת להגיד תודה גדולה לאותה אחת שעבדתי איתה בקושי מספר ימים..(אז ..אז לפני 32 שנים) במטווח לירי בפתח תקוה.. ומאז לא ראיתי אותה.. נדמה לי שקוראים לה צביה. אז.. תודה רבה צביה!!! הלואי ויכולתי להודות לה באופן אישי ולספר לה איזו הצלחה העוגה שלה!
        ולעניין, במידה ויש לך שאלות אנא כיתבי כאן וכעת אזכור ואחזור להסתכל יום יום ולהשיב לך בכיף.
        נורית.

        IP: 85.250.172.181 דווח על תגובה זו

        • מתכון מדויק של נורית

          מיכל, 13/06/12 12:26

          אמנם עברו שנתיים אך אשמח לקבל ממך נורית את המתכון המדויק והאם צריך באמת 400 גרם מרגרינה או חמאה
          תודה
          מיכל

          IP: 91.135.102.238 דווח על תגובה זו

        • מתכון מדויק של נורית

          מיכל, 13/06/12 12:29

          נורית שלום
          אמנם עברו שנתיים אך אשמח לקבל ממך את המתכון המדויק שלך
          תודה מיכל

          IP: 91.135.102.238 דווח על תגובה זו